Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Zheld said: ahahahahaha süper ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 iced earth: a question of heaven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 -Wissy said: One Last Goodbye vardi Anathema'nin. +1 My Chemical Romance - Cancer System of a Down - Roulette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Quivalen-soth said: _Mikael_ said: Blind Melon-No Rain olabilir.Bir de en babasını kimse yazmamış To bid you Farewell no rain ayrılık diil yaa.... çok şeker bi şarkı o =( change olabilir ama blind melondan.. when life's hard you have to change gibi bir cümleyi barındırdıgı için :) Change'in lyricleri hakkaten efsane ama özellikle o satır ayrılıktan çok hayat ile ilgili :) Çok sevdiğim birinden ayrıldığımda alkol eşliğinde bu parçayı dinlediğimde salya sümük ağlamıştım :/ Bon Jovi - Hearts Breaking Even It's been a cold, cold, cold, cold night tonight And I can't get you off my mind God knows I've tried Did I throw away the best part of my life When I cut you off, did I cut myself with the same damn knife Daha girişten yardırıyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 taner affetmedim kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 110 - özledim seni cem özkan - dön bana ve tabikide en efsanesi = sezen aksu - vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 james blunt tam ayrılık sarkılarının adamı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Joy Division-Love will tear us apart Morrissey-I Have Forgiven Jesus Jose Gonzales-Lovestain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar