Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 27 Kasım 21:45 te çalıyor düdük bu saate kadar nie başlık açılmamış anlamadım ya neyse PSV-CSKA maçının sonucuna göre mücadele 1.lig için kapışmaya dönebilir. Bana göre tek farklı bir galibiyet yada beraberlikle döneriz ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hehe stadta olucam ben el sallarım kameraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 onemli mac degil ondan acilmamistir topic, figo da ayagini kirmis 6 ay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Valla ben üzerinde tahmin yapilasi en zor maçlardan biri olarak görüyorum bu maci. Gonlum tabiki kazanmaktan yana, ama zorlu olacagini garantileyebilirim, ilk 10 20 dk'da gol atip biraz rahatlamak iyi olur ama inter bu sonucta onceki maçlarinda naaptiklarini gorduk, ki bir tek bize yenildiler, bu işi sıkıya alacaklardir.. Bakalim neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bizim icin kücük mac oldugu icin acmaya gerek duymadık.interi interde yencez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 valla fenerin gruptan cıkmasını istiyorum intere yenilsinler ama ztn cıkarlar çıksınlarki barca real m.united gelsin bi 5 lesin :) uefaya gelirse fener bence uefayı alma ihtimali yuksek.ondan kalsın şmp liginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Fenerbahçe fark yemezse iyidir. Kişisel başarılara endeksli futbol oynayan Fenerbahçe , İtalyada çok zorlanır. 1-4 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Fener gol yemez 9 kadar atma kapasitemiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Sparkcaster said: bizim icin kücük mac oldugu icin acmaya gerek duymadık.interi interde yencez inter neresi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 inter, liverpoolun 8jk ya yaptığını bize yapmak isteyecek bence. zor maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Fistandan önce yazmak istiyorum 0-9 yazamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Kendi takımlarımızı bu kadar aşağılamanızı kınıyorum arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 DeBuffAndHeal ben yazdım abi üste bak ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 2 dk ile geçikmişim xD bi gün tutucak o 9-0.Beşiktaş'ta yaklaştı ama xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 aga 2-0 fenerbahçem kazanır ve interi motor eden takım olarak tarihe geçer.goller 2. yarı olur.hatta daha ilerisini diyim.çeyrek finalde arsenalle oynicaz sdfoggdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 1-0 veya 2-1 inter alıcak gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 psv cska yı yenemez.fener turu kapmış olarak maça çıkar. ama inter liderlik için oynayacak. 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Cska yener Fener yok abi tahmin edilecek gibi degil. Ama yensin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 0-2 Gollerden biri Carlos olucak, ayrica fener baya ustun bir sekilde oynayacak, fakat sadece 2 firsati degerlendirerek gol aticak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 cok deli iddiaya girdim inter sansiroda 3den aşağı atarsa absolut alıcam atamazsa arkadaş alıcak kalbimiz seninle ibrahimoviç 3-0 olsun bizim olsun dipnot:fener intere yenilsede gruptan çıkar diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 iddaa 5.50 veriyor fb galibiyetine yabancı bir sitede 7.50 veriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 he he normal karsiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bence bu haftanın surprizi rosenborg - chelsea olacak iddaa oynayanlara 6.25 de oranı var galibiyetine rosenborg un :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gol olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar