Peka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 sourceları yayınlayın işiniz bitince bizde faydalanalım[signature][hline]Anatolian University Computer dept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 tamam cozun ama madem cozucektiniz en basta niye bagladiniz onu anlamadim *!dansederek kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Siamon'a ithafen; Evet kızların heps iaynı değil fakat hormonları ve duyguları aynı[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ramsese ithafen evet hormonları aynı olabilir ama o hormonları üretme miktarları ve zamanları farklı.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 18 January 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Kızına gore degısır...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 abi burçlara göre olmasın ya :> *!en sevilmeyen burç ikizler mensubudur* ama özelliklerini taşımam ,sadece iyi olanları taşırım hatta :>[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 18 January 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 kizlari, erkekleri cozdum diye bisey yoktur, en fazla bi kizi ya da bi erkegi cozdugunu sanirsin kizlar maco sever diye bisey de yoktur, kendimden biliyom :) iyi bi iliski icin karsinizdakine samimi yaklasmaniz gerekmektedir, oole strateji gutmekle taktik denemekle falam olmaz bisey, adam gibi kendiniz gibi davranin, uyusursaniz ne ala uyusmazsaniz da zaten olmadiginiz biri gibi davranarak anca gecici bi iyilesme saglarsiniz, ama bu iyilesmeler ileride daha kotu seylerin olmasi icindir :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 burcun ne? oglak deme ! lol[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 akrep[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 [ne diye çözüceksin lan?Sen hiç kızla çıkmadın ki.../evet.. Half..][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 LoL... Boş... Hiç kimse aynı değildir...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: edi, 19 January 2004 00:12 tarihinde demiş ki: iyi bi iliski icin karsinizdakine samimi yaklasmaniz gerekmektedir, oole strateji gutmekle taktik denemekle falam olmaz bisey, adam gibi kendiniz gibi davranin, uyusursaniz ne ala uyusmazsaniz da zaten olmadiginiz biri gibi davranarak anca gecici bi iyilesme saglarsiniz, ama bu iyilesmeler ileride daha kotu seylerin olmasi icindir :) bi yandan aynen böyle yani.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Kızları çözmek diye birşey olamaz. Insanlar bölünerek çoğalmıyorlar çünkü. Mitoz bölünmüyoruz biz. Her insan farklıdır.Her insanın kendine özgü bir karakteri vardır. O yüzden kızları çözemezsiniz.Erkekleride çözemezsiniz. Bireyi çözebilirsiniz.Ondada sadece çözdüğünüzü sanarsınız... Mesela ben açık sözlü bir insanım, duygusalım aynı zamanda.Sevdiğimi veya hoşlandığımı yada hede ve hödölerimi belirtmekten çekinmem. Kaçan kovalanır diye birşey her zaman yok. Ben sevdiğime onu sevdiğimi sık sık söylerim.Maço hiç değilim. Nefret ederim maço erkek tipinden. Ciddi ilişkilerde duygular saklanmamalı.Yapmacık davranmamalı.Gereksiz kaprisler yapmamalı.Üst'e çıkmaya kasmamalı daima alttan almalı. Iyi ilişki için gereken öğelerden sadece bir kaçı.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Çok doğru fizban... Hani tipler vardır ya... "Olm şimdi bak sessiz cool takılcan bundan sonra.Ne manita hüplersin var ya!" "Hadi yaa!" "Olm tabii.Bak bana hiç konuşmuyom.Ama hatunlar tıpış tıpış geliyor.Aradada yazıcan..." "Nası abi?" "Olm at işte.Çok konuşma ama.Cool ol.Gözlerini felam kıs." "Nası böyle mi?" "Hee." "Neler söyliyim abi.." "Konuşma fazla.Bööle bak biraz.Sonra muhabbeti kurunca başlarsın..." "Ne gibi?" "Abi ne bilim.At işte.Bill gates benim amca oğlu falan de." "Yutar mı abi?" "Olm kızların hepsi böyle.Bak dediklerimi yap, süper manita hüplersin.Hem arkadaşlarına anlatır, ORTAMDA ŞEKLİN olur..." "Yapma ya...Peki abi..."[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bunu yapabilmen icin yazacagin kizlari dogru secebilmek de cok muhimdir ama :) mesela yukardaki tarz bi diyalogun benimle ne sekilde sonlanacagini dusunmek istemezsin, ben cok eglenirim o ayri :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Eha... Yanlış anlaşılmasın öyle bir tip falan değilim. Nefret ederim direktman hehe... Öyle bir dialoğu benim kız arkadaşımla kurmuştu birisi evine misafirliğe gelmiş. Kız dialogu şu şekilde bitirmiş... "Odadan çıkmazsan ç.künü keserim." Heheh işte benim kız arkadaşım =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bi söz vardı :P Genellemeler Tehlikelidir Bu bile! Mevzuya uyuyor sanırsam[signature][hline]rüzgarıma kapılma çeşidim olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 oha imkansızı nasıl çözüyosunuz hauh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 countably infinite parametreli bi fonksiyon olduumuzdan integralimiz teoride Leibniz kuralinin sonsuz defa uygulanmasiyla alinabiliyo :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: horacegoesskiing, 18 January 2004 21:38 tarihinde demiş ki: valla salak diyesim geliyo hakkaten... öylesine abuk subuk ki.. aşmışsınız olayı. hakkaten budur. yav bana ne aslında di mi? sen de topiclere bulasip bulasip banane diyosun[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 pardon tabi daha oraya gelmediniz siz :) bi dahaki donemin sonunda insallah diyorum ki: bir sey birden fazla parametrenin fonksiyonuysa (ki kadinlar sonsuza giden bi tam sayi kadar cok parametreye sahip oluyo), o seyin integralini almak icin Leibniz kurali diye bi kural var, her seferinde parametre sayisini bir azaltan, onu sonsuz kere uygulican :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: "Olm tabii. "Nası abi?" "Olm at işte. "Neler söyliyim abi.." "Abi ne bilim." "Yutar mı abi?" "Olm kızların hepsi böyle. "Yapma ya...Peki abi..." iste turkiyede bunu seviyorum. tabi daha ziyade yeni kusaklar yapiyor bunu. su jargon nerde var, kelimelerin boyle yerinde kullanildigi bir yer var mi. olm, abi, peki abi. boyle bir abicilik, kollayicilik ogutculuk eheheheeh[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. vurgu veriim bi yahu simdi farkettim bakin ogretici pozisyonda olan 5. satirda nasi hitap degistirmis. emin olunan sozlerde olm, emin olunmayan ya da normal alelade seylerde abi. soru cumleleri de genelde abiyle olur. bu jargon gibisi yok. [Bu mesaj unity100 tarafından 19 January 2004 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 simdi netice ne oldu, kacicaz mi maco mu olucaz racon mu kesicez duygusal mi yapicaz ne yapicaz ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 :) uzuuun surecek ama cok, hehe[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 matematik ve kızlar... [signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar