DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 -istanbul içi olacak ve taksi-beşiktaş gibin bir yerde elden teslim alınacak.hepsini bikere aynı kişiden alıcam diye bişi yok yani aşşağıdaki oyunlardan herhangi birine sahipseniz bir pm'ye bakar. *close combat1,2,3,4,5,hepsi yani,bütün seri,afg! *baldur's gate 1 *larry serisinden herhangi bir oyun.,hepsi olabilir farketmez hangisi olduğu. *monkeyisland3. fiyat sorun değil.istediğiniz parayı söyleyin,bir gün buluşuruz alırım elden bide tost döner ısmarlarım üstüne,ohh mis! özellikler closecombatlar çok önemli.irtibat pm'den.[hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 bg1 verebilirim istersen 6 cd expansion la. :) icq:62668116[hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 orjinal mi kutulu felan ?[signature][hline]eededo tha AssaulteR -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hayır kutulu,orjinal olması gibi bir şartı,bulmıyorum cd stan yerlerde,bulduğumda bozuk çıkıyor,alıp oynamak istiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bg1 tek dvd halinde elimde var istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bg1 buldum,hiç kimsede closecombat yoku yauv?[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 alinliklara benden 2 ek olsun .... planescape torment sanitarium ... beşiktaş , kadikoy iyi yerlerdir ... pm atin[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar