Sorj Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Eğer kaymayı biliyorsanız euheuh :) helal size şimdi kısaca acıklayayim ollie yi bende az uz evde denedim cok zevkli (kafamı cok duvarlara vurdum zıplamaya calısırken euheu) şimdi 1.ilk başta halı falan kaldırın düz bir alan olsun (birazda uzun olursa iyi) 2.Skate boarda binin 3.yavaş (cokta değil)ca yürüyün 4.Ayağınızın biri Sb nin kıçında olsun diğeri ortalarda olsun sol iseniz (benim gibi) sol bacağınız ortada sağ bacağınız kıç kısmında olsun sağ iseniz tersi 5.Şimdi Bacaklarınızı Kırın Kıç tarafına tekmeyi basın ön taraf kalkıcak sonrada ortadaki ayağınıza kuvvet uygulama zamanı! biraz kuvvet uygulayın ve sb nin (shadowbane gibi oldu yaf :D skate board işte anlayın) ucuna getirmeye calışın sb nin ortasında duran ayağınızı... 6.HM..... zıplamış olmanız lazım (tabi ritmik ve hızlı olmalısınız) saniyelik bir iş bu :P eğer 50cm gibi abartı bi rakam zıplarsanız helal :P 7.Sonra yere inerken sb den atlayın :P yere inerkende ayaklarınızı kırın (daha iyi düşebilmek icin yani yere daha sağlam inmek icin) ve yere inin 8.Uçak Mod On bizzat evde yaptım azda olsa zıplama hissettim süper bişey (1 hafta kastım ama nafile) evde var ottan bohktan bi sb onla yapıom kasıcam yapacam iyi yapmaya calısacam sonra yabancı ülkelerden 1k$ lık sb lardan alcim[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bunu aklımızda tutamadık diyelim yandık artık monitore baka baka yapmaya çalışırız :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 17 January 2004 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 zor değil be kermitciğim =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 benimde açtıım topikler var, böyle galeyana gelmiştim bende ilk ollie i çektiimde süper birşey cidden, ama mutlaka giderken kas durduun yerde alışınca giderken zorlanabilirsin, daa önünde coooook uzun yol var, kaykay süper bi olay ama cook vakit ayırman lazım, yazın bir ay deliksiz meclise kaymaya gittiğim oldu[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 abi ciddi ciddi ben başlicam lise 2 ye bi gecem kesinkez başlicam günlerimi verecem sonra okula gitcem okulun duvarlarına zıplicam sürtüncem falan :P[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 lise 2 ye geçince milelt kendi dalgasına halbuki bilmiyosunuz ki öss için en önemli hazırlık lise 2 de :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bide 50 cm ne ki be güzelim, dünya rekoru 1,5 metre civarı 50 cm neki :P ayrıca 5. adımın yanlış, öne koyduğun ayağınla bastırırsan olduğu gibi yere inersin ki hem dengeyi sağlamak zor olur hem de tahtayı yıpratır, bastırmıcaksın boltlara doğru(truckları tahtaya taktığın vidalar yani) iticeksin ayağını boltların üstüne iniceksin[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 vay be hep ozenmişimdir skateboard olayına hah hel bi de digiturkdeki extreme sports kanalını izleyince insan ister istemez gaza geliyo :D[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 cok kasmayan bi okuldaysan ya da kasan bi okulda tm isen yapabilirsin anca onu yoksa unut lise 2 daha zor güzelim ;) ne demiş atalarımız "work and learn for skateboarding" cümlenin nerden geldiğini felan bilmiyomda geceni gündüzüne kat çalış diyo mesela ben her cumartesi kayarım her tatil gününde kaymak gerek de benim dersane var malum[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 pardon abi sevinçten ne yazmışım tahtanın ukarısına sürüklemiyecekmiyiz ayağımızı? yani ben o anlamda söyledim :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Aegean, 17 January 2004 21:23 tarihinde demiş ki: cok kasmayan bi okuldaysan ya da kasan bi okulda tm isen yapabilirsin anca onu yoksa unut lise 2 daha zor güzelim ;) ne demiş atalarımız "work and learn for skateboarding" cümlenin nerden geldiğini felan bilmiyomda geceni gündüzüne kat çalış diyo mesela ben her cumartesi kayarım her tatil gününde kaymak gerek de benim dersane var malum abi gitceğim bölüm ingilizce neyi kascak? edebiyatım iyi ingilizcem iyi[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 evt işte yukarısına doğru sürüklicen, ollie tamamıyla bi zamanlama olayı gerisini yaparsın zamanla, sen şimdi gaz oldun ya bi de 3-4 merdivenden felan atladığında yaşıcan galeyanı düşün(süper bişi vala) ya da pop shuv it yaptığında yada kickflip dicem ama daha yapamadım onu :P bide ne yaparsan yap mutlaka bir an önce pro deck al kaykay bi yerde alışkanlık meselesi[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ollie ney?[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 abi kickflip cok zor ya heelflip yine kolay gibi sal flip falam kasış cannonball kolaya benzio melonda kolaya benzio =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ollie kaykay üstünde giderken kaykayın arkasına basıp zıplatıp kaykayla birlikte yerden havalanıp geri indiğin bi hareket kaykayda, en temel harekettir kendisi daha ne istersin erutan yan gelip yatıcağın bölüm işte hadi kay bakayım yavrım kay :P[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yok inan bana hepsi zor ;) 10-20 senedir kayan pro ların bile her hareketleri her zaman olmuyo, netten bişi indirdim mesela adamlar skate oynuyo kim eric kostondu galiba adam 360 flip yapamadı mesela[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 heel flip kolaya benzioda kick zor heel flip te kaykayın kıç kısmına vurunca bi kere dönüyor bu heel flip değilmi? ben böyle biliyorum kick flip yanlamasına 360 dondurceksin skateboardı yanlışmıyım? =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 patenle ilgili hareketler yok mu ya[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: Erutan, 18 January 2004 10:47 tarihinde demiş ki: heel flip kolaya benzioda kick zor heel flip te kaykayın kıç kısmına vurunca bi kere dönüyor bu heel flip değilmi? ben böyle biliyorum kick flip yanlamasına 360 dondurceksin skateboardı yanlışmıyım? =) benim bildiime göre kickflip daha zor[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 tabiki kick flip daha zor heel flip daha kolay kick ten[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ollie yi denedim denedim yapamadim, agagim tabanin bir lif koptu nasil olduysa, ondan sonra ara verdim. ollieyi yapamamin sebebinide kaykay bence :P ucuz mal almayin beyler (aslinda bende yetenek yok) neyse ben gene yokus asa kic ustu gitmeyi tercih ediyorum, hem guvenli hem eglenceli haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 aheruaeuaueuaeh kopardın yaf[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yok bende gaza geldım sımdı pılımı pırtımı toplayıp kuytuormanlara gıdıyorum Kaykayın kaşifi ve bır numaralı legendary skater Legolas tan kaykay derslerı alıcam skaterboy Legolas aşmış bır adam kolay degıl ole ılk surlarda kaykay yapmak sonrada Fred Cakmaktaş gibi filin burnunda kaymak işin tum sırrını ogrenıcem bızım gaygaycı lego dan[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paten olaylarını BlueStar'a soracaksınız hehe... Kanımca öyle yani. Fotoları vardı patenle 20 metre yüksekten uçarken falan heh.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 paten sux her zaman düşmüşümdür patenden ama sb den cok az ve hiç bişey olmamıştır D:[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar