Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bir çamaşır firması yılbaşında erkek g-string'inde satış patlaması yaşadıklarını söyledi; bir başkası Kayseri'de müthiş talep olduğunu açıkladı. Önce 'sapıklık' olarak algılanan string; artık Türk erkekleri tarafından klasik modellere göre daha fazla tercih ediliyor Alt tarafı avuç içi kadar, küçücük bir bez parçası ama dev bir tartışmanın kaynağı. Eğildiğinde gstring'i görünen muhabirin kopardığı fırtınadan, Hülya Avşar'ın tenis oynarken verdiği frikiğe kadar, g-string bu aralar gündemin baş köşesinde. Geçtiğimiz günlerde Calvin Klein'in Türkiye Dağıtımcısı Mendo's İç Giyim'in yaptığı, İstanbul'da günde 10 tane erkek string'inin satıldığı yönündeki açıklama, konuyu erkek cephesine sürükledi. Mendo's İç Giyim'in Halkla İlişkiler Sorumlusu Gülüm İren açıklamasında, yılbaşında satış patlaması yaşadıklarını söylüyor: "Satışlar yılbaşı ile sınırlı kalmadı. Hâlâ İstanbul'un beş farklı satış noktasında günde 10 tane string satıyoruz." İSTANBUL İKİNCİ Peki, hangi erkekler giyiyor bu g-string'leri? Ünlü iç giyim markası Laura Baresse'nin 2003 sonunda yaptığı satış analizi, Türkiye'de en çok erkek g-string'inin Kayseri'de satıldığını ortaya koydu. Bir yıl içinde 1.517 adet erkek g-string'inin satıldığı Kayseri'yi 1.503 adet ile İstanbul izliyor. Ardından üçüncü sırada 1.216 adetle Ankara yer alıyor. İzmir'de ise bir yıl içinde sadece 1.109 adet erkek g-string'i satılmış. Firma yetkilileri, bu sonuca şaşırdıklarını ve Kayseri'ye daha fazla erkek stringi gönderme kararı aldıklarını söylüyorlar. Buna rağmen Laura Baresse'ın, kadın g-string koleksiyonu için katalog ve reklam çekimleri yaparken, erkek koleksiyonuna yapmaması dikkat çekiyor. Firmanın Reklam ve Halka İlişkiler Koordinatörü Fiyona Penso, Türkiye'nin buna hazır olmadığını gerekçe olarak gösteriyor: "Henüz erkekler için üretilen string koleksiyonu için katalog ve reklam çekimi yapmayı düşünmüyoruz." Mayo ve iç giyim markası Kom ise henüz erkek g-string koleksiyonunu piyasaya sürmemiş. Firmanın İç Giyim Ürün Müdürü ve Stilisti Banu Göksu, Kom'un erkek koleksiyonunda en çok satılan modelin tanga olduğunu vurgulayarak, şöyle devam ediyor: "Tanga çok iddialı bir model olmasına rağmen Türk erkeği tarafından alınıyor. Bir string koleksiyonu hazırladık ve bir ay sonra piyasaya sürmeye hazırlanıyoruz. Bu koleksiyonumuzun da ilgi çekeceğini düşünüyorum. Çünkü şu an böyle bir trend var ve bu tarz modeller klasik modellere göre daha fazla tercih ediliyor." ÇOK SATTIĞI YALAN TEN Yönetim Kurulu Başkanı Deha Orhan ise g-string'lerin çok sattığının doğru olmadığını söylüyor ve şöyle devam ediyor: "String külotların çok satıldığı yalan. Ben 20 yıldır bu piyasanın içindeyim. Daha bir kere bile böyle bir talep almadım. Zaten bir Türk erkeği bir mağazaya gidip de, 'G-string var mı?' diye sormaya utanabilir. Ancak internet sitemizde yaptığımız satışlarda erkeklerin oranı ciddi bir vaziyette. Erkekler internetten her şeyi alıyorlar. Tabii ki bu ürünleri kime aldıklarını bilmiyoruz. Belki de kendilerine alıyorlardır. Çünkü bazı erkekler, bayan slip veya string siparişlerinde en büyük bedenleri tercih ediyor." KISIRLIĞA YOL AÇAR G-string'in "avuç içi" kadar küçük olması, akıllara erkek kullanımı için sağlıklı olup olmadığını da getiriyor. "Biz erkeklere string, tanga türü iç çamaşırları giymeyi asla tavsiye etmiyoruz" diyen JFK Hastanesi'nden Ürolog Op. Dr. Yusuf Alican, bu tarz çamaşırların erkeklerin anatomisine uygun olmadığını söylüyor: "Biz erkeklere slip dahi tavsiye etmeyiz. Erkeklerin boxer dediğimiz, bol olan bir iç çamaşırı giymeleri gerekir. Çünkü testislerin vücuttan biraz uzakta durması ve ısılarının 35 derece civarında olması gerekir. String, tanga ya da slip gibi çamaşırlar testisleri vücuda yaklaştırır. Bu ise sperm üretimi için çok zararlı bir şey." Sperm üretiminin olumsuz etkilenmesinin kısırlığa yol açabileceğinden, erkeklerin dar pantolon bile giymesinin zararlı olduğunu vurgulayan Dr. Alican, "Dar pantolonlar ve iç çamaşırlar testislerin sıkışmasına yol açar. Bu da, hiç sağlıklı bir şey değil" dedi. Kaynak:: http://www.sabah.com.tr/20040118/gny113.html Not: Bone geri kalma olm nası Kayseri'lisin ? ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Harbıden en cok kayserı deymiş Bone un konuyla ılgılı yorumlarını ıstıyoruz :D G Strıng ve tanga sux bence kotu yanı kıyafet konusundakı tabulara katılmıyorum o bunu gıyemez şu şunu gıyerse şöyle olur sen zırh gıyıp sokakta gezemssın hede hodo gıbı laflar sınırımı bozuyor bırakın herkes ıstedıgını gıysın ama harbıden de cok kotu erkekte G Strıng ve tanga bazı esşyalar vardır kadınlar ıcın kalması daha makbuldur sutyen gıbı işte bence bu G strınglerde oyle cunkı erkek anatomısıne uygun degıl harbıden he cesıtlı yatak fantazılerınde kullanılabılır ama gunluk yaşamda renk getırmez hatta bır kısmınıda goturur :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 AHAHAHAHAHAHHAH... Bone bak senin başında patladı sonunda HAHAHAHAHA... Bunu malum kişiye yollamazsam neyim hahaha.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ehue cevap kopardı benı :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mor tüylü turuncu üstüne yeşil renkli tanga alıcam bone'a hahah.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bone bilirsin severim seni malum sevdigim arkadaşların iyiliginide isterim :) hazır haberi gördüm hemen bilgilen diye şeettim sana yakışmasa lafı bile olmazda bence bi dene hem laf eden olursa Kayseriliyiz biz cok giyiyomuşuz adettendi ondan giydim dersin :) şöle leopar desenli bişi al jackasde party boy daki gibi bişi olsun heheh[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 harbıden kım alıyor bunları kafama takıldı T Box un sahıbı de gecen gastenın bırıyle roportaj yapmış dıyorkı erkekler kadınlardan fazla tanga satın alıyor oranlar yuzde 63 lerı gecıyor tanga satışlarında demiş[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Party Boy? O yakışmaz bone'a. Stevo'nun Double Back yaparken kullandığı daha bir yakışır haahha.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 paticik nufusununda erkek g-string cinslerini bilmesi de bi ayrı mevzu zaten... Bone yürü koçum.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Onlara erkek diyoruz da biliosunuz oğlanlar da erkek gibi görünüyor ilk bakışta.. Bi de insan uzun süre giyince alışır heralde, slipten boxera geçince rahatlıosunuz, tekrar slip giyince rahatsız ediyor ama yıllardır nasıl giydiniz o slipleri?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 :D[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 eheh kedi ve G Stirng dusunmesı bıle krokunc :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ehehehhe gözümün önüne geliyorda bone ve kedi çekmişler altlarına G-String ikiside göbekli göbekli kıllı kıllı dans edip duruyolkar striptiz yapıyolar ehehehhehejjjjj sandalyeden düşüyodum bee.... :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 kayserıde nıye cok fazla satılmıs oda muamma ehehe kayserı yanı ıstanbul ankara ızmır falan olsa yada corum olsa anlarımda kayserı eheh[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 heheheh sizi hele bir göreyim öle stringli filan giymeyen topaç olsun :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 strıng neymiş bre turk erkegi paçalı don giyer :D hem de bole mavı cızgılısınden (harbıden mavı cızgılı pacalı don bulsam alıcam :P)[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 aha fedo krize girdim sayende gyy! :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bone tanga giysin görelim. Bende jartiyer giyecem ulan...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Abi bence hiçbir şey giymeyin.Ben denedim nefis oluyor...O genital bölgede oluşan özgürlük duygusu başka birşeyde yok[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 zuhuahu rofL abi böyLe saLLandIra saLLandIra gezeceksin off be :P[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim [Bu mesaj Joe tarafından 18 January 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yok yaw oylede tahriş oluyor :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: BonePART, 18 January 2004 16:55 tarihinde demiş ki: hmmmmmm ne demek istiyosun yane? illa geli doviyim mi ahahahahaha süpersiniz dostlar[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 güzel bir araştırma olmuş :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konya.. Kayseri değil.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 gaztede okudumda hakkaten delirmiş millet hay allam.[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar