Katra Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Arkadaşlar server'ın tam turnuva saatinde crash olması nedeniyle bu hafta turnuvayı gerçekleştiremedik... Ancak 22 online oyuncu sayısına ulaştık :P Demekki bu kadar insan ya turnuvaya katılacka ya da ızleyecektı. Bu hafta sonu cuma / cumartesı / pazar gunlerınden bırınde yapmak ıstıyorum turnuvayı. Uyun olan günü birlikte seçelim ve katılacak olanlar lütfen mesaj atsınlar. Şuana kadar katılacaklarını "kesin" beyan etmiş arkadaşlar ; Edmon Tharkas Coldwind Typhoon Katra Hamza El Gaddar Tal Fyn Katra Burn Katra Kaosumi Sacras Gael Edwin
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben katilacam server gene gocmesse o saatte...
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben de destekleyici / katılımcı olarak varım. LD, bizim guild, alo, gelin siz de, en azından yüzünüzü görelim. Okul, iş derken ayrı kaldık =)
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 izleyıcı, online oyuncu +1 olarak orda olacağım. kasayım skilleri inşallah turnuvayada katılmak nasib olur.
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ben belirtmedim gerçi katılacağımı :P ismimi de yanlış yazmışsın zaten :P:P:P vakit bulursam gelirim :)
Katra Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Şuana kadar katılacaklarını beyan etmiş arkadaşlar ; Edmon Tharkas Coldwind Typhoon Katra Hamza El Gaddar Tal Fyn Katra Burn Katra Kaosumi Sacros Gael Edwin Robert_Poche Madmaximus
Öne çıkan mesajlar