pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 sen afk'yken aldin ben oldukten sonra aldim. what we do in this life echoes in eternity demis sair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Werewolf said: Az delikanlı olun lan. yeni forum kurallarına göre şikayet edicem seni ve banlatıcam lan lı lunlu konuşma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Banlatmazsan adam değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 moderatorler kankam hemen haber veriyorum. sictiniz oolm banlandiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Yeni id 14 bilemedin 15 saniyede alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 id yüksek olunca oyuna almıyolar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 id < 25 by sendika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 herkes haddini bilecek, id'niz kadar konusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 FORUMDA FAŞİZME KARŞI OMUZ OMUZA! NO PASARAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 birlikten kuvvet doğar el elden değil mod dan üstündür damlaya damlaya tepki olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 #00004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Baskıyla hiçbirşey yıkılmaz. Yıkıldı gibi gözüksede yüreklerdeki özgürlük ateşini söndüremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 işte bir sabah uyandığımda çav bella çav bella çav bella çav çav çav elleri bağlanmış buldum yurdumun her yanı işgal altında sen ey partizan beni de götür çav bella çav bella çav bella çav çav çav beni de götür dağlarınıza dayanamam tutsaklığa eğer ölürsem ben partizanca çav bella çav bella çav bella çav çav çav sen gömmelisin ellerinle beni ellerinle toprağıma güneş dogacak açacak çiçek çav bella çav bella çav bella çav çav çav gelip geçenler diyecek merhaba merhaba ey kızıl çiçek o kızıl çiçek partizanındır çav bella çav bella çav bella çav çav çav yiğit yoldaşlardan armağandır bize simgesidir özgürlüğün o kızıl çiçek partizanındır çav bella çav bella çav bella çav çav çav düşen yoldaşlardan armağandır bize simgesidir sosyalizmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 007 Dela => Dur ihtari ve KS lisansli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 post kasan quitterdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hayat denilen kavgaya girdik. çelik adımlarla yürüyoruz biz bu karanlık yolun sonunda doğacak güneşi görüyoruz dağları aşıyor, bak yakınlaşıyor kızıl yıldız zafer kuşu bu bir rüya değil, bu bir hülya değil, yıldızıdır kurtuluşun kara deryalarda bir fenersin, senin ışığında yürüyoruz. biz bu karanlık yolun sonunda doğacak güneşi görüyoruz. fabrikalarda biz, tarlalarda biziz, biziz hayatı yaratan din farkı bilmeyiz, dil farkı bilmeyiz, sanki doğduk bir anadan anamız amele sınıfıdır, yurdumuz bütün cihandır bizim hazırlandık son kanlı kavgaya başta bayrağımız leninizm bayrağını yükselt, daha daha yükselt, yükselt bayrağı yukarı bu güne vuralım, yarını kuralım, kaldıralım sınıfları. fabrikalarda biz, tarlalarda biziz, biziz hayatı yaratan din farkı bilmeyiz, dil farkı bilmeyiz, sanki doğduk bir anadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hadi aydilerimi karşılaştıralım. #003 dinan'a oy vermek için 6.49b yazıp 3938'e gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar