irin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 evt yardım istiorm.bunun için neden topik actın demeyin şimdi cunku hazırki acılmıs topiklerden anlayamıorm hiç bişi..sıfırdan anlatın ögreneyim istiorm. uo ya dair terim bile bilmiorm..simdi öncelikle nerden yukleyebilirm?tesekkurler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Şimdi Uo hakkında birşey bilmeden sıfırdan başlamak senin için zor olacaktır ama bence Uo'nun en zevkli kısmı hergün yeni bişeyler öğrenmek...ki Osi de bunu fazlasıyla buluyorsun , Free Shard ların aksine hergün yeni birşeyler görebiliyorsun... Uo yu Download etmek için baştaki Kingdom Reborn(sticky) topicinde download linkini görebilirsin..2.5 GB civarı..Ama bence DL etmek yerine UO nun CD sini bulup , yükleyip autopatchlerini tamamlayıp oyunu çalıştırabilirsin, daha kolay olur senin için :)... Account almak ise oldukça basit; http://ultima-registration.com/ Create an account'u seçip stepleri izleyerek aylık 12.99$ karşılığında yeni bir hesap sahibi olabilirsin(farklı ödeme seçenekleride mevcut)... Uo yu yükleyip , accountunu aldıkdan sonra bana pm atman halinde oyun içindede elimden geldiğince yardımcı olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 KR yanlış bilmiyorsam 2.5 gb sadece kr kursak yetiyormu yoksa uo nun eski oyunalrının üstünemi kuruluyor yani özetle sadece KR download etsem uo oynarmıyım yoksa eskilerinin üstünemi kurucam özetide konunun kendisi gibi uzun oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Tek KR 'u kursan yeterli olur sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Sadece kr ile oynayabilirsin ama kr clienti ile 2d giremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bişey daha sorucam acaba bu satten sonra başlamak sizce mantıklımı senelerce free oynadık nebula sylveriya avalon falen acaba oside sıfırdan başlasam nasıl sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Uo her daim kendini oynatan bi oyun benim osi accumu 2001de açtırmışım o yıldan beri bazen ara veririm bazen kapatırım ama senede en azından 7-8 ayı açık olur ve hardcore olmadan oynarım halada zevk alıyorum ama freeshardlardan gelen arkadaşlar alışmakta biraz güçlük çekiyolar genelde hemen skillerimi kasayım boyne adam keseyim mantığıyla başladıkları için 1 hafta içinde sıkılıyolar onun dışında çok azim yapmadan oynanırsa 0danda başlanır 10. toonda kasılır herşey yola gelir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Osi den sıkılmak zor ya , tam sıkılacakmıyım ne ? derken , kesin bir yenilik yapıyor adamlar ve oyuna gene bağlanıyorsun..Eğer UO yu seviyorsan , eğlencen garanti burada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ben uo kr betaya girdiğinde başlamıştım tekrardan senler sonra, char kasmak hiç sorun değil. Ama uzun soluklu olmadı bu macera uo eski uo değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 burdaki base ne anlama gelii ben anlamadim walla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bende yeni başladım sayılır, 2 hafta oluyor, skill'lerimi geliştirip oyunun genel mekaniğini ogrenmeye calısıyorum. Wow'dan sora cok eglenceli geldi bu UO.. Eski UO'nun grafikleri malum 2d, pek begenmıyordum, ama KR ile daha bi alımlı olmus sanki. OSİ dediğiniz nedir anlamadım ama? Orjinal Server filanmı oluyor? Ben EA'in official serverinda oynuyorum, Europa'dayım, nickim: Gil Estel.. Bonjo arkadaşımdan bana da yardımlarını esirgememesini çok rica ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bence 2d denemelisin KR ben hosuma gitmedi acikcasi surekli makroya birakicaksan KR pek kullanisli degil iyi oyunlar benim nick SnnFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 base değer, senin temel skill değerin, herhangi bir takı takıp o skilini yükseltsen bile temel değer sabit kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 osi nin anlamı; Origin System, Inc.1983 de Richard Garriott (aka Lord British) ve kardeşi tarafından kuruluyor.1992 de EA tarafından satın alınıyor ve 99 yılında sadece online oyun yapması kararlaştırılıyor. Bundan sonra osi nin bazı projeleri iptal ediliyor (uo2, harry potter online gibi). Richard Garriott OSI den ayrılıyor ve Destination Games'i kuruyor, şu anki ürünü Tabula Rasa ilede karşımızda. UO'nun orjinal sunucuları osi sunucuları olarak ayrılır.Oyunun geliştirmesinin yapıldıgı yalnız sunuculardır. Ek Bilgi: Lord Blackthorn'u canlandıran abimizin ismi ise Starr Long, bir OSI çalışanı. Bu bilgiler ultimatr de vardı, hey gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar