eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yaw galiba yakın zamanda telefon alcam ve almadan şöyle bi fikir sahibi olmak için tel baktm.. iki telefon arasında kaldım.. samsung muu ? nokiaa mı? karar veremedim ?? help plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 samsung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 tip için samsung, onun dışındaki herşey için nokia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bende n72 var. mart mı nisan mı ne o civarlarda almıştım, ben telefonun symbian olmasına çok önem veririm. birçok sitede birçok hoş programla telefonumu geliştiriyorum. Daha çok beklentin nedir? tasarım mı, işlevsellik mi bunu belirle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 aslında hem görüntüsü güzel olmalı.. hem kamerası baha güzel olmalı hemde istediğim zaman rahat rahat müzik dinleyebilmeliyim..ses kalitesi ii olmalı..işlevselliği önemli tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 şöyle yapalım o zaman. istediğin özelliklerde bir nokia var :) [spo=Nokia 6500 Clasic] Genel Özellikler Ağırlık 94 Gr Genişlik 45 mm Yükseklik 109.8 mm Kalınlık 9.5 mm Şebeke frekansı GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 716 Titreşim Var 716 Handsfree Var Bluetooth Var Sesle arama Var Ses kaydı Var 716 Pil Tipi Li-Ion Bekleme süresi 300 saat 716 Konuşma süresi 5,5 saat 3G Var Renkler Siyah, Bronz Uçuş modu Var Bluetooth versiyon 2.0 716 USB Desteği Var Ekran Özellikleri Renkli Ekran Var Renk Sayısı 16700000 Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 px Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 1 GB 716 Internet Özellikleri Wap Var Wap versiyonu WAP 2.0 Gprs Var Gprs slot 4+1/3+2 716 Gprs class 10 Hcsdcd Var XHTML Tarayıcı Var E-posta okuyucu Var Edge Var Ekstra internet özellikleri Rss okuyucu Macromedia Flash Lite desteği E-posta eklentileri için dosya gösterici 716 Anında mesajlaşma Var 716 Multimedya Özellikleri Polifonik melodiler Var 716 Mms Var 716 Ekran koruyucu Var 716 Java desteği Var Mp3 çalar Var Dahili kamera Var Video Çekebilme Var 716 Video Oynatabilme Var 716 Oynatabildiği dosyalar MP3, AAC, AAC+, eAAC+, MPEG4, MP4, WMA, 3GP, AMR Kamera Özellikleri Çözünürlük 2 MP Dijital Zoom 4X Flaş Var 716 Ekstra kamera özellikleri Self timer, Görüntülü görüşme için 2. kamera takılabilir, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Gece çekim modu, Sıralı çekim Video kayıt formatı 3GP, MPEG4 Yazılım Özellikleri Kullanıcı profilleri Var Hesap makinesi Var 716 Takvim Var Senkronizasyon Var İşletim sistemi Symbian İşletim Sistemi versiyon Symbian S40 Tema desteği Var Java Oyunlar Var 716 Ekstra Uygulamalar Resim ve Video düzenleme programı Dosya yöneticisi Kablosuz yazıcı bağlantısı Aksesuarlar Şarj Aleti Var Data Kablosu Var Stereo Kulaklık Var [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 güzel ama sıradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 samsung da ergonomi daha ön planda nokia da pda ya dogru yol var n-72 kullaniyorum memnunmuyum bilmiyorum açıkçası sadece nokiadaki sistem daha iyi geldi... a bide şöyle birşey var ülkemizde telefon kullanimi çok garip , kişi iphone alıyor onu sadece telefon olarak kullaniyor ama diğer özelliklerini kullanmiyor onun icin teferuatli birşey istemiyorsan samsung ama ben symbian isterim program yıklerim takilirim dersen nokia n-72 benim n 72 almamin tek sebebi mhz i yuksek olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kesinlikle nokia, nokia'dan şaşmamak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 zaten böyle giderse nokia alcam..ama samsungun kamera 3. megapixel nokianınki 2 o biraz kafamı kurcalıyo.. heralde ikisinide görünce karar vercem gibime gelio.. ama şu an nokia %60 önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 2megapixel yetio 3 e gerek yok artık eskiden vga lar da iyidi sonçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 biri 2 megapiksel diğeri 5 olsa anlardım da 2 ila 3 arasında karar verirken başka özelliklere de bakmak gerek diye düşünüyorum. Ayrıca 2 mp gayet yeterli şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 N72 aldm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kaça aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 410 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar