Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 dur işe gideyim bulcam. bulursam koyarım. bilerek koyduğumu sanmıyorum hani masaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 sen zahmet etme :) http://img407.imageshack.us/img407/103/desktop2vr1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 he o foto. ben orda kasten bişi koymadım. aksine masamın dağınıklığını, benim pasaklılığımı gösterdim. eheh. kaç yıl önceki fotoğraf o be. benim myspacede hala var galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bu arada nostalji oldum sabah sabah. asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 psp, kumandalar, araba anahtarı, zippo cakmagi, telefonlar, daniel şişesi falan hep öyle duruyo yani? :D yeme baba bizi yemeeee eauehueahaeuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yok la valla hem arabam yok benim olsa bile 2 sene önce olmazdı yani. küçüktüm 16-17 falan galiba. asd edit: dikkat edersen sadece masa dağınık değil. yerde kablolar falan dolaşıyor kasten birşey yapmadım masa öyleydi yani. 1 hafta falan hiç dokunmamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 O fotonun Ankh'i eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerQueen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Killer said: killerqueen mi? BABALI TEK KİLIR BENİM ATARA ATAR GİDERE GİDERİM! Olay nedir??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 nick benzerliği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 eisenheim said: köpekte bi nuri alçoluk sezdim.. uykuda tecabüz sanki.. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar