Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir Dunya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Degerli Arkadaslar
Ben bu konulara yeni olmakla beraber genede yeni bir dunya yaratmaya karar verdim ve basladim ama yardiminiz gerekli.
Yeni haritami olusturdum cevirdim ve calistirdim uzerinde gezindim fakat bos binalar yok, hicbirsey yok bundan sonra iste yardim gerek binalari yeniden kendim olusturmak istiyorum ve bunlari haritaya dahil etmek istiyorum bunlari nasil yapacagim ve bunun haricinde yapmam gerekenler nedir ?
Bana biraz zaman ayirip yardimci olursaniz cok sevinirim
Saygilarimla Samah Kharadun
Mesaj tarihi:
Yeniden Yani Sıfırdan Bir Harita yapmak 2-3 yılını alır eger ayrıntılı bir şey düşünüyorsan ev koymak için static0.mul ve map0.mul editlemek için gerekli programlardan worldforge kullanabilirsin. Ama yinede en saglıklısı bu işe hiç başlamaman.!! çünkü çok zor.[hline]Ring Of Life Owner
Mesaj tarihi:
NuLL bu isleri ii bilir.Orta dunya haritasini yaptı adamlar kolaymı :) bıde su rıng of warı acsanız kastık o kadar kaldı demı ama ? 2 gun dedınız 2 ay oldu hehe... nese sabırsızlıkla beklıoz .[hline]Cok yakinda geliyoruz...
Mesaj tarihi:
Sayın Null
cevabınız icin cok teşekür ederim , evet cok zor oldugunun farkına vardım cunku ilerlemekte zorluk cekiyorum yeterli bilgim olmadıgı icin, haritamı ciziyorum ve ceviriyorum map0.mul a ve uzerinde de gezindim :)
bu benim icin büyük bir başarı cünkü bu konularda hic bir bilgim olmadıgı halde bunu yapabildim 2 veya 3 sene hic fark yapmaz bu benim icin bir proje bir eglence,ha ultima oynamışım ha haritam ile ugraşmışım benim icin aynı sey, bundan zevk alıyorum ve de tamamlamak icin azimliyim.
İnanın ki basit bir harita degil sayın null cok keyifli ve cok farklı bir harita oluyor :)
Benim su anda takıldıgım tek nokta var o da evler butun evleri yeniden oluşturmak istiyorum haritanin yapısına ve mantıgına uygun.
Evleri yapmak icin Uo House Editor diye bir program kullanıyorum ve istedigim gibi evleri yapabiliyorum fakat bu program .uoh uzantılı ve bunu nasıl aktaracagımı bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
Saygılarımla

Not: haritayı görseniz eminimki benim ugraşıma hak verirsiniz[hline]Dal Ruzgari affetse de kirilmistir bir kere
Mesaj tarihi:
yeni bir dunya olusturamak istiyorsan az biraz zaman harcamalisin anladigim kadariyla zemini hazirlamis durumdasin bu zeminin uzerine ev tasarimlarini istersen kendin yaparsin istersen hazir mullardan faydalanarak evleri koyup daha sonra bunlar static yapabilirsin tavsiyen hazır mul kulllanmandır neden dersen kendin yapman gercekten cok zor. Ayrıca bununla ilgili cok daha genis bilgiyi www.sphereserver.com dan yada script sharingden alabilirsin .[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
TR-Game Owner
Mesaj tarihi:
uohe Güzel Bir Program Yalnız Onunla Yaptığınız evleri ve tasarımlarınızı aktarmak için yardımcı programlardan yararlanabilirsiniz. Mesela Multi Scripter şimdilik sizin işinize yarayacaktır. Ancak Bazı Değişiklikler yaptıkdan sonra ki bunlar hiç kolay olmayacaktır, evleri Yaptığınız dünyaya koyabilirsiniz.

FRP_Master Emin olun Elimizden Geleni yapıyoruz. Aslına Bakarsanız Şimdiye kadar kapalı kalmasının nedeni sadece oyuncularımıza daha iyisini sağlamaktır. Bu zaman zarfında boş durmuyoruz. Yenilikler için 4 kişilik bir scripter ile birlikte sürekli yeni gelişmeler ekliyoruz. Unutmadan Row Kaldığı yerden devam edecek ve Oyun İçin Şifreleriniz 1 Hafta içerisinde Kayıtlı olduğunuz mail adresine gönderilecektir.[hline]Ring Of Life Owner
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
asama asama ilerliyorum ve ogreniyorum
gordugum kadari ile haritayi bitirip evleri direkt dunya uzerinde kuracagim (yeniden olusturmak) ve ondan sonra static yapacagim.En iyi nasil static yapabilirim , hangi programi kullanmami tavsiye edersiniz?
Kullandigim sphere 55ir.

saygilarimla Samah Kharadun[signature][hline]Dal Ruzgari affetse de kirilmistir bir kere
  • Yeni Oluştur...