Revenant Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Selam az evel Xboxima Intercooler fan siparisi verdim Sendit.com dan sizce yarari olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 abi sipariş ettikten sonra mı soruosuN:D:D şaka bi yana bence çok byük yararı olur en azından 3 kırmızı ışığı engeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bende çok düşündüm ama makina ısınımıyo bile nası yanyoki lan dedm sora bşeler daa dedim sansüre grer :p almadım sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Siparisi cancel et, intercooler'larin eski modelleri xbox'u yakiyor yeni modelini siparis edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 eski modeli nasil yakiyor yaw fan deil mi bu abi napiyo isitip mi havayi basiyo icer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 valla bilmiyorum eskisi yenisi ne farki var yeni version arattim bulamadim IGN'e baktim 10 uzerinden 8.5 vermis bu sisteme baya rahatlatiyor diyorlar fanlar bozulursa isitmasi gayet normal kontrolde tutmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Evet bildigimiz fan, fakat elektrigin nerenin uzerinden gectigine dikkat edin... Xbox'un bir kismini sogutuyor olabilir ama baska bir kismini fazlasiyla isitiyor bu nedenle bir suru xbox yandi, yine de sen bilirsin benden gunah gitti. Ben coolerking ve Intec G8646 Xbox 360 Glow Stand kullaniyorum bunlardan birini tavsiye ederim fakat Intec cok fazla gurultu cikartiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben de sipariş ettim ama yeni modeli Intercooler EX.. ben eski modeli sipariş ettim en kötü satıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Hayırlı olsun; elbette işine yarar. Bu kış günlerinde bile aletler cayır cayır oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 sagol rabbit bekliyorum call of duty 4 out of stock:reordered durumunda cooler ise acquired from stock 2 haftayi bulur gelmeleri herhalde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 baya bir yararı olur ;) klimalı bir odan varsa gerek yoktu ama özellikle yaz için ben balkona çıkarıyorum aleti yazları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar