Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bugün saat iki buçuk gibi ordan geçtim; sakindi, mutluydu insanlar...[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: blackchaos, 18 January 2004 20:59 tarihinde demiş ki: Sırf bu itoğlu itler yüzünden askerliğimi özellikle doğuda yapıcam olmasa bile torpille aldırıcam tim olucam bişey olucamm ama sonuçta onlara yakın olucam 3-5 tane indirebilirsem ne mutlu bana.Bari boşu boşuna ölmeyelim şu hayatta bi işe yarayalım. aynen.[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim.
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 allahım ya ne zaman terör eksik olcak bu ülkenin başından...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Herkes geberince...[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib
quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 genelde onların amacida seslerini duyurmak medyada felan.işte istediklerini vermiyoruz tv ye onları çıkartıp.insanların morali bozulmasın bu tur "lavuk" insanlar yuzunden. tv ye bu yuzden cikmiyo haberleri artık.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ne saçma :hrr: hepsi iğrenç bunların :hrr: it herifler ne için bu vahşet yav? :hrr:[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Allah belalarını versin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Topuna kafam girsin[signature][hline]darkspade
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Kafana yazık topuna birbirlerinin kafası girsin.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae
Öne çıkan mesajlar