Apache Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 simdi ben zamanında bf2 oynamak icin bir sorun yasadıgımdan dolayı biostan bir ayarla oynayıp tek cekirdekmis gibi gostermistim.birazdan 64bit isletim sistemi kuracagım ama hangi ayardı hatırlayamıyorum biostan ne yapıp cekirdegi normale cevirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 şimdi reset atıp bakmaya üşendiğimden söyleyemiyorum da 64 bit kurmak için o ayarı eski haline getirme zorunluluğunun olduğunu düşünmüyorum. bu haliyle de kurulması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bilen birini cagirdim halleti sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 iyi de format atınca biosuna bişe olmuyo ki. eskisi gibi kalıyo. yok windowstan ayar cekiyosan o zaman ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 "Format aticam tekrar nasi yaparim" degil zaten soru, artik ihtiyaci kalmadigi icin o yaptigi ayari normale cevirmek istemis Apache anladigim kadariyla. Moriq'in de dedigi gibi, cekirdek sayisiyla 32/64 bit olmasinin alakasi yok, o sekilde kurup sonradan da ayarlayabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 eğer 32 bit ayarındaysa belki 64 windoz kurulmuyodur, ondan olabilir.(emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar