solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 öncelikle Bilgisayarda kullanmak için beni kablo derdinden kurtaracak, bluetooth falanda olabilir, stereo hoparlör olarak ne önerirsiniz, aşaıdakiler gibi - başka alternatifler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hoca ikincisi iğrençmiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ya ses kalitesi falan oalrak da anlayan arkadaşlar var ise bi yardım. kablolar yüzünden kafayı yiycem artık ayrıca taşınabilir olması da güzel başka aletlere de takarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 fiyatları tuzlu oluyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 evet üstteki sony SRS-BTM30 270 YTL, o yüzden başka seçenekler varmı diye baktıydım ama yok galiba falza. bide bu daha çok cep telefonu , mp3 çalar için falan diyo PC dede kullanabilir miyim ki acaba bunu alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 şey olmasın bu kablosuz direk kulaklık girişi olan aletler var,misal bizim kulüpte var, onlardan olmasın?bluetooth falansa mp3 playera nasıl olcak hem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ya bilmiyorm kafam çorba oldu peki hem PC de hem TV de falan kulalnabileceimiz güzel bişeyler varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar