janis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ADSL (Ankara) kullanıcısıyım ve bu akşam hiç bir online oyun oynayamıyorum. Oyunlara bağlanmam ile 1 dk içersinde düşüyorum. Web te gezerken bu fark edilmiyor ama sanırım ADSL de bir problem. Sizlerde de aynı sorun varmı ?
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 adsl im son bir aydır belki daha da uzun süredir bitmiş durumda, 2mb var ama çürüyorum, dl yapabilyorum ama o kadar, siteler yavaş. fakat 2mb olduğu için sanırm online oyunlarda sıkıntım olmadı pek, cs de en azından 10 ping alıyorum. ankara-100.yıl
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Antalyada problem yok gibi ama grev yüzünden olmasın
janis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Nasıl bir grevse bitmedi hala.. Bitmeside istenmiyor galiba bazı çevreler tarafından. Gündemden de silindi iyice. Başka bişeyler var işin altında bence. Cahil işçileride kullanıyorlar kendi çıkarları için gibi geliyor bana. Devlettende hiç bir ses çıkmıyor.
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 dsl gidip geliyor yine gitti 1 haftadır yok arıyorum adam gibi cevap yok yeter artık
Vandyke Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 devlet ancak internet sitelerine erişimi engellemek için yasa tasarını onaylasın, ulan biraz düşünün be sitelere giremioz ki, yasaklasanız nolucak. Önce sen ülkendeli internet ağını düzelt!
Öne çıkan mesajlar