Pakize Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Insan biraz cocuk olmali, bir balon gordugunde istiyorum diye tutturup aglayabilmeli ! Insanin bir annesi olmali etegini cekistirebilecegi Insan yolda yururken biraz da etrafina bakmali degisik hayatlari gormek icin Insan gecenin bir vakti yatagindan firlayip seni seviyorum diye bagirmali Insan sabah uyandiginda yataginin basucunda bir gul ile bir not bulmali: Uyandirmaya kiyamadim... Insan heyecan duymali yeni gunun getirdigi isiklar icin Insan sinirlenmeli, kavga etmeli inandigi degerler icin Insan arada asik olmali sonunda aci oldugunu bilerek Insan bazen de sarhos olmali, bir turku tutturup sokaklari arsinlamali Insan anlamsizca beklemeli telefonun calmasini belki arayan O'dur diye Insan efkarlanmali tabi biraz da; belki hic olmayacak seylere sirf efkar olsun diye Insan ara ara kocaman olmali dunyalar kadar; herkesi kucaklamali Insan bazen kendi olmali bazen herkesten bir parca Insan bazen de aptal olmali inanmak istedigi seylere inanmali Insan gercek olmali ruya gorebilmek icin Insan olmeli zamani gelince; ama zamani gelince Velhasil güsellerimmm insan olmak zor zanaat...!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hiç sevmem:D[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ayayay.. hakkaten. forvartmeyl.. :P[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ben vampirim ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Pakize, 17 January 2004 16:13 tarihinde demiş ki: Insan sabah uyandiginda yataginin basucunda bir gul ile bir not bulmali: Uyandirmaya kiyamadim... nası bi yalanmış bu. nerden bulacam lan sabahın köründe gülü![signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 burada insan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: horacegoesskiing, 17 January 2004 16:34 tarihinde demiş ki: said: Pakize, 17 January 2004 16:13 tarihinde demiş ki: Insan sabah uyandiginda yataginin basucunda bir gul ile bir not bulmali: Uyandirmaya kiyamadim... nası bi yalanmış bu. nerden bulacam lan sabahın köründe gülü! al işte! duygu yoksunu bööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Pakize, 17 January 2004 16:35 tarihinde demiş ki: burada insan yok mu? yedim hepsini ben ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yiiineee biiiir guuulnihaaaal aaaldıı tuuuum caaaanıımıııııı laaa laaa laaaaa lalalalaaaaa laaalalaaaa lalalalaaaaa[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: horacegoesskiing, 17 January 2004 16:34 tarihinde demiş ki: nası bi yalanmış bu. nerden bulacam lan sabahın köründe gülü! Akşamdan saklayacaksın horas, böylece olay iğrenç bir yapmacıklık halini alacak ama ne yapalım. Ben onun yerine kahvaltı hazırlıyorum, yapmacıklıktan uzak ve içimden geldiği için yapmış oluyorum, mutlu oluyoruz ikimiz de. Hem mutfağa gitmek daha kolay. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ehueh nefr işini biliyor canım :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 akşamdan planlıyoruz yani. "sabah kalkıp uyandırmaya kıyamıycam... gül de bırakayım.." ya rezil valla. samimiyet olsun da önce. kahvaltı hazırlamak süper bence de. hem içten gelen bişe oluyo. veya şimdi sabah işi varmış 8de kaldır beni diyo hatun kişi kalkıyo bi bakıyo saat 12 yanında da bi not bi de gül. uyandırmaya kıyamadım saat 8. :D[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yaaaaa inananamıyorum yaa nasıl işinize geldiği gibi çeviriyorsunuz lafııııııııııııııııııııııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 lool evet gül verdiğin örnekte gerekliliği tartışılmaz bir öge cidden ehue, akşama kasap vitrininde sergilenen koyuna çevirmesi daha rahat olur seni o durumda sefkilinin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ehm, üstteki mesajı kardeşim yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bu zamanda ınsan olunmaz hayvan herıf olacaksın[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 öle bi durumda gülün dikenleri işe yarar sadece :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Apache, 17 January 2004 17:01 tarihinde demiş ki: bu zamanda ınsan olunmaz hayvan herıf olacaksın apache bence yanlış düşünüyorsun.Herzaman insan olmakta fayda war..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Nefr, 17 January 2004 17:00 tarihinde demiş ki: Ehm, üstteki mesajı kardeşim yazmış. :D[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Pakize, 17 January 2004 16:35 tarihinde demiş ki: burada insan yok mu? 2002 de üye olan birisinbilmen gerek....[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Guzelmis pakize'cim....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 eh kadın milleti işte... :)[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 kahvaltı hazırlamaya üşeniyorsan gül almak iyi bir fikir olabilir hehe :)[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Hayir insan demeliyidn.. Siz erkekler duygularinizi saklamayi seciyorsunuz.. Cogunuz yazida yapilanlarin cogunu yapmissinizdir ancak gel gor ki ewet bende yapmistim bunlari diyemiyorsunuz...;-)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 evet ben de yapmıştım. :) ama o gül olayı çok pismiş bak...[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar