malik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ataşehir bp benzinci arkası merdivenköy yolu . bu adresi orada bulunan tanınmış binalarla falan ataşehirde oturanlar tam olarak tarif edebilirler mi çıkaramadım ben . bu varan tesislerinin oralarda mı yoksa ? edit: bir de merdivenköy yolu nedir ya ataşehirden .
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 oraya takın oturuyorum ama bp yi tam cıkaramadım.yeditepeye cıkan yoldaki benzinci bp miydi tam hatırlamıorum.ama orasıysa carrefour un yanı yeşilkunduranın orası sanki hillside a giderkende benzinci varmış gibi gelio ya.bayadır gitmiyorum o taraflar unuttum :)
malik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 varanın ordaki benzinciymiş galiba ya abim söledi öle. orda ara bi yere girince oralarda bir yerlerdeymiş sanırım .
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 dodu gecince hemen benzıncının sokagından veya bı sonrakı sokaktan gır , gorursun zaten ogretmen evını kocaman tabelası war
malik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 varanın ordaki benzinci de değilmiş ,saygılar =)
Öne çıkan mesajlar