Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Organizational Behaviour

kingpin

Öne çıkan mesajlar

evet sanırım bu sene alacağım her dersten bir adet konu açacağım anladığım kadarıyla :P evet bu seferki olayımız 3 tane şirket yöneticisi ( muhtemelen halk ile ilişkiler bölümünde görevli biri) ile röportaj yapıp kendilerine bir takım sorular sormam gerekiyor şimdi sorular ingilizce ve sorular hazır, hoca örneklerini vermişti bizlere ancak ben uzun uğraşlar sonunda banvit aş den biriyle görüşebildim sadece ve o bile soruları türkçe ve kitap destekli olmayan halini rica edince eeh eyetereh beah dedim şimdi pazartesi teslim etmemiz gerekiyor bunu sınıftaki herkes tek tük bulmuş yani illa kafadan uyduracaz etiğe son derece aykırı ve yanlış geliyor bu yaptığım röportaj yapmadığım birisinin adına soruları cevaplamak ama yapacak bişey yok soruları yazıyorum buraya ingilizcesi olan arkadaşlar bişeyler döktürebilirlerse çok sevinirim olmadı canınız sağolsun :P

1) Why is organizational behavior useful for managers ?
2) Who are the managers in your organizations ?
3) What's day-to-day nature of managerial work ?
4) Why is workforce diversity so important today ?
5) What do you think about managerial ethics and social responsibility ?
6) What creates job satisfaction and high quality of work life ?
7) How can managers encourage teamwork ?
8) What do you think about charismatic leadership approaches ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya 2 dakka ciddi ol temmuz, dersten kalma durumum söz konusu burda 2 yıllık bir önlisans öğrencisi olarak devamı olan dersten kalmak demek fazladan bir dönem okumak demek, o da dgs ye zamanında girememek demek, bilmem anlatabiliyor muyum kendimi ? gülebilmek isterdim ama gülemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...