taz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 arkadaşlar 2 tane şarkı var duyduğum, ama nette bulamadım isimlerini bilmiyorum tam. yardımcı olabilen çıkar umarım. 1)celebrate the day die bi dünya kupası şarkısı var. onun nakaratında the day, the day... falan diye sözler geçiyor. o kısmın remixlenmiş versiyonu var. onu arıyorum 2)bir başkadır benim memleketim şarkısını bilmeyen yoktur. onun hızlandırılmış ve sözsüz remixini yapmışlar. o şarkının da ismi dj'i falan lazım. bilen varsa yazsın pls bayadır aklımda bunlar üşenip soramıyodum :) edit: başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 2. remixi buldum ya :) DJ Yalcın & SUAT ATAŞEDAGLI- Memleketim (my country (Reina exclusıveEdit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 2. Sarki elinde yoksa yolluyayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 onu buldum baba sağol da 1. şarkı lazım bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 adam gibi şeyler dinle bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar