Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N95&N81 Yardım!!


khalad

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
Korax said:
Satsana bana :) yau n95 bi uygun fiyata bulamadım şöyle.Varmı bildiğiniz biyer falan?Bide soriim hemen bu n95'in herhangi bi dezavantajı varmı?Bi problemi cansıkıcı özelliği falan?Resimleri videoları nasıldır?
Resim ve videolar cok iyi, ama tabi fotograf makinesi degil delayli cekiyo hafif, flash'i olmasina ragmen oyle aman aman degil falan.
Ama en iyi telefon seklinde cihaz diyebilirim rahatca : )

Sana daha once de soylemistim, Isvec'e gidiyosun, bedavaya kontrat imzalayarak alacaksin ayda 60 YTL gibi bi paraya (bilmemkac dakka konusma + 1000 mesaj civari dahil) falan, deli misin sen burdan alcaksin : ) O parayi sakla oradan al yani hem2 yillik telefon masrafin cikar : )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yav aslında mantıklıda,sabredemiyorum :D bide şöyle bi olay var 3500 kron peşin kalanını 15 euro ayda taksitle diyo meret.Tele2 dan baktım bende.1200 ytl ye falan geliyo hemen hemen aynı.Hem almısken surdan alıyım diyorum,kanıma girme elimde birikmis para var harcatıcan bana zorla :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

N95 black edition tek geçerim.

Kullanamayıp laf edenlerinde mipisi düşsün.

Her kuruşa değen tek telefon.
Gerek ağırlık
gerek vaad ettiklerini sunan
gereksede tasarım olarak.

Tyrael said:
Nomak said:
N95 aldı babam 2 gün önce imbannez ötesi telefon ama siyah olanlarından galiba direk N95 diye geçmiyor vaktim yok bakamadım ama telefon harika ötesi.


e hiçbişeyden emin değilsinki sen, nasıl harika bi telefon deyiverdin hemen?


Sorma ya.. karakter yapısı olarak dengesiz ve emin olamayan bir adamım :DÇıkmadan takipdeydi telefon sadece elimde tutmamıştım ondan öyle yazdım neden gızışıyorsun ki.Yukarda yazdım en son mesajımdan bugüne kadar incelemeye alıp.

@Pent
Bence gayet iyi foto mekanisması... tekleme yada delay fark edemedim belki kullanıdığın cihaz yüklüydü değişik sebebler olabilir :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...