khalad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 N95 veya N81 almayı düşünüyorum ancak ikisinin arasında tercih yapamadım. N95 kullanan arkadaşlar varsa msnde kamera açabiliyorlarmı öğrenebilirmiyim ? Birde pil sorunu nasıldır ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 n95 veya n81 arasında kaldın? ve düşünüyorsun:D. n95 tabiki. boşver webcam muhabbetini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 n95 kalas. n81 narin ve güzel. tabiki n81 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bncede n95 al her şekilde daha karizmatik üstelik şimdi yeni çıkan siyah modeli var 8gbyt ınu al bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hemen hemen her telefonla msn de kamera açarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 p990 al, 600 milyon, çok mesudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bende n95'in black edition olanını almayı planlıyorum ancak geldi mi türkiye'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 geldi orc, n81 8gb bilem geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ikiside siyah ikiside güzel ama hangisini almalı karar veremiyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 N95 okadarda büyük değil yav?Bende 6680 var hala,o bile yanında baya bi büyük kalıyo hani :) bence n95 çok daha iyi özellik bakımından,gps falan ilgini çekermi bilemiyorum ama hoş baya,ergonomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=2172104&_catId=4070&_waff=mail81 Buyrun buradan alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 n95'im var cok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Satsana bana :) yau n95 bi uygun fiyata bulamadım şöyle.Varmı bildiğiniz biyer falan?Bide soriim hemen bu n95'in herhangi bi dezavantajı varmı?Bi problemi cansıkıcı özelliği falan?Resimleri videoları nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 N95 aldı babam 2 gün önce imbannez ötesi telefon ama siyah olanlarından galiba direk N95 diye geçmiyor vaktim yok bakamadım ama telefon harika ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 N95 black edition o.8 gb olması lazım :) süper işte,bende istiyorumda böyle zart diye 1 milyar vermek istemiyorum bi telefona.1 milyar yani,bari 700 falan olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 abi ben n81 i n80le karıştırdım ya :D. ozaman n81 al derim.çünkü n81 direk eğlence amaçlı bi telefon.n95 daha çok iş ofis amaçlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Nomak said: N95 aldı babam 2 gün önce imbannez ötesi telefon ama siyah olanlarından galiba direk N95 diye geçmiyor vaktim yok bakamadım ama telefon harika ötesi. e hiçbişeyden emin değilsinki sen, nasıl harika bi telefon deyiverdin hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Du$unmeye gerek duymadan n95...n95 $u ana kadar nokia nin cikardigi en iyi telefon diyebilirim. n93te kullandim bilgisayar gibi bir telefon fakat n95 hem gorsellik acisindan cok guzel hemde n93 un herseyini ve daha fazlasini icinde kapsiyor. Tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Korax said: Satsana bana :) yau n95 bi uygun fiyata bulamadım şöyle.Varmı bildiğiniz biyer falan?Bide soriim hemen bu n95'in herhangi bi dezavantajı varmı?Bi problemi cansıkıcı özelliği falan?Resimleri videoları nasıldır?Resim ve videolar cok iyi, ama tabi fotograf makinesi degil delayli cekiyo hafif, flash'i olmasina ragmen oyle aman aman degil falan. Ama en iyi telefon seklinde cihaz diyebilirim rahatca : ) Sana daha once de soylemistim, Isvec'e gidiyosun, bedavaya kontrat imzalayarak alacaksin ayda 60 YTL gibi bi paraya (bilmemkac dakka konusma + 1000 mesaj civari dahil) falan, deli misin sen burdan alcaksin : ) O parayi sakla oradan al yani hem2 yillik telefon masrafin cikar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Yav aslında mantıklıda,sabredemiyorum :D bide şöyle bi olay var 3500 kron peşin kalanını 15 euro ayda taksitle diyo meret.Tele2 dan baktım bende.1200 ytl ye falan geliyo hemen hemen aynı.Hem almısken surdan alıyım diyorum,kanıma girme elimde birikmis para var harcatıcan bana zorla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulash Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Telefonda gps gibi ekstra özellikler ve iyi bir kamera istiyorsan N95. Müzik ve eğlence amaçlı bir telefon istiyorsan N81. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 N95 black edition tek geçerim. Kullanamayıp laf edenlerinde mipisi düşsün. Her kuruşa değen tek telefon. Gerek ağırlık gerek vaad ettiklerini sunan gereksede tasarım olarak. Tyrael said: Nomak said: N95 aldı babam 2 gün önce imbannez ötesi telefon ama siyah olanlarından galiba direk N95 diye geçmiyor vaktim yok bakamadım ama telefon harika ötesi. e hiçbişeyden emin değilsinki sen, nasıl harika bi telefon deyiverdin hemen? Sorma ya.. karakter yapısı olarak dengesiz ve emin olamayan bir adamım :DÇıkmadan takipdeydi telefon sadece elimde tutmamıştım ondan öyle yazdım neden gızışıyorsun ki.Yukarda yazdım en son mesajımdan bugüne kadar incelemeye alıp. @Pent Bence gayet iyi foto mekanisması... tekleme yada delay fark edemedim belki kullanıdığın cihaz yüklüydü değişik sebebler olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar