Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 şimdi bayadır uo oynamıyorum. oside oynayayım diyorum ama uo açısından kafamın karışık olduğu bir dönem geçirdiğimden dolayı:) önce bir denemek sonra para vermek istiyorum. varmı şöyle 10-15 günlük deneme accountu fln alabileceğimiz bi kampanya bi aralar vardı fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bende olacaktı.Dur PMden atayım sana bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 PM Attım.Güle güle oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yine de kredi kartı nosu istedi. ben de yazdım bu sefer de : Error! Please validate your credit card information and try submitting again. If you continue to experience problems, please contact your credit card company or financial institution for further assistance. diyor. nedir bu yaw. paramızla rezil oluoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bilmiyorum.Sanıyorum bir yanlışlık yaptın girerken.Hiç bilmiyorum bu işleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar