Prawler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Merhabalar, Aranızda akademik olarak Finans'la ilgilenen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 3 sene sonra yazcam bu topice arkadaş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Koskoca patide yok ha finansci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bu haftasonu PMI onaylı projelerde finans yönetimi sertifikam olacak o zaman ilgilenip ilgilenmediğime karar vericem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Abi hayırlı olsun modluk. Ya çabuk karar ver de, birşeyler danışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bekle beni iki sene sonra konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 sormak istedigin seyleri buraya yazsana prawler.. bilen yardımcı olsun.. özel konusman gerekiyorsa pm atabilirsin bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 sen bence sorularını bana ulaştır ben eğitimi verecek olan kişiye bunları eğitimde sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Oyle egitim sorulari degil. Spyro ile kontak kurduk. Cok sagol gene de Ardeth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Var mi Finansla ugrasan kimse? Uplayalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar