zgrw Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Kimdir bu adam bu bir popstar adayı idi . ama elenmişti . işte size bu şahsiyeti fun club ı :) Ajdar Anık :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hauahauhauhauhaua *yarılır* :D[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 gece gece nerden buluyosunuz alla alla :D[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Fun Club ha? destekliyorum :p[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ahuaha FUN club lol :D[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 muhah cok ii ya :) hemen seçmece bi söz imza yapim hosuma gitti ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kendisini alaya almak isteyen ve ‘Hiç aynaya baktın mı? Sende pop star hali var mı?’ diye soran Hülya Avşar’a, ‘Aynaya değil ama, size bakınca kendimi bayağı star gibi hissediyorum’ diyerek madara eden, aramızda gezen sıradışı insanlardan biri Ajdar Anık
elesso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 acaba ajdar bayhandan çok oy alırmıydı :D[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Peka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 (bkz :Ve tanrı ajdar anık'ı yarattığına pişman oldu)[signature][hline]Anatolian University Computer dept.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 hahaha internet explorerım sayfayı açmak istemiyo hahahaha[signature][hline]Öyle şeyler söyleyebilmek isterdimki anlatabilmek Her kelimesi seni çeksin saklasın bir yerlerde derin derin Öyle şeyler gösterebilmek isterdimki resmedebilmek Rüzgar olmak isterdim ki eseyim etrafında serin serin The number you have dialed is walking alone please, try again later
arc Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 oof of odev hazirliyorum oyalamayin beni boyle $eylerle :D[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ****** Kişi bu siteye girdi ve deliler gibi etrafa kustu ![signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 fun club ahahah *!yarılır yarılır bidaha yarılır*[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Video cok super hakkaten gecen gun FRP oynuyoruz cok cıddı RP ortamı var nerdese lıve oynıycaz yanı arkadaş bard işte savaş oluyor dedıkı masanın ustune cıkıp şarkı soylemeye başlıyorum DM sordu soyle şarkını bu adam cıktı nane nane nane na na ne dıye başladı bız koptuk once sonra aynı esprıyı bıda yapınca daldık dırek :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Cidden böyle bir yerde çıkıyor mu bu adam?[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ee adam ura$ıyo ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ehuehu Hastasyım Çok iyi olmuş bu fan club olayı :)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Öne çıkan mesajlar