Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ajdar Anık Fun Club

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kimdir bu adam bu bir popstar adayı idi . ama elenmişti . işte size bu şahsiyeti fun club ı :)
Ajdar Anık :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Fun Club ha? destekliyorum :p[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
ahuaha FUN club lol :D[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
  • Admin
Mesaj tarihi:
muhah cok ii ya :)

hemen seçmece bi söz imza yapim hosuma gitti ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kendisini alaya almak isteyen ve ‘Hiç aynaya baktın mı? Sende pop star hali var mı?’ diye soran Hülya Avşar’a, ‘Aynaya değil ama, size bakınca kendimi bayağı star gibi hissediyorum’ diyerek madara eden, aramızda gezen sıradışı insanlardan biri Ajdar Anık
Mesaj tarihi:
oof of odev hazirliyorum oyalamayin beni boyle $eylerle :D[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
****** Kişi bu siteye girdi ve deliler gibi etrafa kustu ![signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
Video cok super hakkaten
gecen gun FRP oynuyoruz cok cıddı RP ortamı var nerdese lıve oynıycaz yanı arkadaş bard işte savaş oluyor dedıkı masanın ustune cıkıp şarkı soylemeye başlıyorum DM sordu soyle şarkını bu adam cıktı
nane nane nane na na ne
dıye başladı bız koptuk once sonra aynı esprıyı bıda yapınca daldık dırek :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO

Mesaj tarihi:
ee adam ura$ıyo ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
Ehuehu Hastasyım
Çok iyi olmuş bu fan club olayı :)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

• Yeni Oluştur...