Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 73 yapımı Kahraman Kıral, Tarık Akan, Halit Akçatepe'nin oynadığı; türk sinema tarihinin en iyi filmlerinden kanımca. ayrıca, eskiden izlerken ağladığım ilk filmdi. müziği ise tek kelimeyle mükemmel. filmin son sahnesi (çocuğun öldüğü sahne) http://youtube.com/watch?v=qIPwwkU574U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Gece gece beni benden aldı. Gözlerimi nemlendirmeyi başarabilen yegane film. Mükemmel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Müziği bile duygulandırıyo insanı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 cahit oben'miş müziğin sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 müziği bende var istiyen varsa upload ederim bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 abi istiyorum tabii. sevindirik olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 www.fileden.com/files/2007/9/29/1468477/Cahit%20Oben%20-%20Canım%20Kardeşim.mp3 Rapide atim dedim de bi ton iş. :D Zaten yüklemişim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 abandım tartına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 harika bi film tarık akanın en sevdigim filmlerinden biri arşivimde yok ama en yakın zamanda eklicem teşükkürler bu bölüm için ayrıca müziği içinde teşşkkür ederim emege saygı terazine rep verdeim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 youtube da full 10 bölüm halinde eklemişler. sabaha karşı izledik arkadaşla, duygu seli yaşandı odada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 muziği çok güzel gerçekten.filmi çok izlememe ragmen bir türlü ağlayamadım. gladiator de aglamıştım.ama bu tarz filmlerde ağlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Çocuğun sahilde çoktüğü sahne. "Benim" diyen zamane oyuncuları gitsin izlesinler. Sonrada o sahilden kendilerini denize atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 evet çok güzel film benıde aglatmıştı zamanında devamda ediyor aglatmaya eski yapımlar çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar