Dei Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 30 yıllık olduğu için zaten sıkıcı olmaya meyilli side storylerin, daha da sıkıcı olabilitesinden kaçınmak istiyorum. macross frontier mecha sevgisi aşıladı. hazır bu sevgi varken macross serilerini izleyeyim diyorum. öyle özete gerek de yok. hatta macross zeroyu mesajı yazarken attım torrente. ayrıca hazır mecha sevgisi aşılanmışken, hdd de bulunan gundam 00a başlasam mı diye düşünmüyor da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 acıkcası macross plus cok daha iyi zero'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 macross zero macross macross plus macross 7 macross frontier myanimelistte prequellerle ilerleyince macross frontierden, bu sıralamaya ulaşıyorsun. yanlış mı bu sıralama? gerçi sen bi sıralama verdin de, haftaya finallerim -yaz okulu- var. o yüzden şimdilik ova olan zeronun 1. olduğu sıralama daha cazip geldi. gerçi, sanırım sıralama önemli değil de, yine de bozmak istemiyorum. seninki doğruysa macross dan başlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 benıım verdiğim, yapım sırası ordaki hikayenın kronolojik sırası. ama hikayeler birbiriyle ilgili değil buyuk ölcüde. macross'un asıl esprisini sdf de kavrıyosun daha cok. bide yapım sırasına gore eski serilere gondermeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 patinin büyük kısmının kullandığı, hatta patiye üye olan kızların hemen ilk iş olarak öğrendiği kalıp olan sdf ye 5 dakika anlam veremedim. super dimensional fortress olduğunu aratarak çözdüm ahah. sdf macross da bakabtde yokmuş. isohunt ın yavaşlığını çekecem artık. -yani, senin söylediğin sıralamada karar kıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 http://www.anime-eden.com/anime/series.996.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Dei said: patinin büyük kısmının kullandığı, hatta patiye üye olan kızların hemen ilk iş olarak öğrendiği kalıp olan sdf ye 5 dakika anlam veremedim. super dimensional fortress olduğunu aratarak çözdüm ahah. sdf macross da bakabtde yokmuş. isohunt ın yavaşlığını çekecem artık. -yani, senin söylediğin sıralamada karar kıldım. WB'den çekmiştim ve çok hızlı gelmişti. [W-B] Macross SDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 2. filmin br ripi de sublandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 YF29 = sex http://www.gundammodelkits.com/wp-content/uploads/2011/03/DX-Chogokin-Macross-F-YF-29-Durandal-Valkyrie-Altos-Custom-More-Preview.jpg sarkilar guzel, sheryl in enstruman olmadan soyledigi northern cross baya iyiydi isamu dyson yf-19 ile action a daliyor sonlara dogru, best cameo EVER kawamori ise umutsuz vaka, trollenirde bu kadarmi trollenir insaf yani. anladik amcross zero yu seviosun, millet cok tutmadi diye kiziyorsunda macross zero yolundan gidip daha beter bi son hazirlamak? alto ranka yi reddetti sheryl ile cocukken olan karsilasmalarini hatirladi yf-29 ve silahalrini atip gittivajra queen in eline inis yapti duyulmiycak sekilde seni seviyorum dedi ve queen ile beraber koyboldu sheryl ise uyanamadigi bir komaya girdi, sebze oldu ve bu film finaldi yani ve TV serisinin sonundan daha kotu bi sekilde ask ucgenini sonculandirip cifte kumrulari katletti kawamori bir baska yeniden adaptasyona artik, o zamanda artik macross plus yoluna gider, sheryl altoyu pataklar ve yillar sonra bulsutuklarinda butun sucu rankaya atar I WAS THE BAD ONE ALL ALONG diyip vajra queen e kamikaze yapar oole biter fucking kawamori... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 zero 7'dan kötü be! aptal zero. yanı bır serının bı anlayısı esprisi olur bir teması olur. sen ona uymıoycaksan git kendi ip'ini yarat neden var olanı bok ediyosunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 filmin sonuna kafam girsin... eva sonu yapsalarmis daha iyiymis bu ne bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Macross Frontier bana göre Gundam SEED Gundam külliyatı için neyse Macross külliyatı için de oydu. Çok ilginç yan karakterlere, güzel birkaç dizayna (Lucifer gibi) ve şaşırtıcı bazı birkaç yeniliğe rağmen hikaye gelişimi ergen eğlencesine göre hep en arka planda kalıyordu, odaklanılması gereken karakterlere asla doğru düzgün odaklanılmazken odaklanılan karakterler gerçek anlamda bıkkınlık getiriyordu. Animasyonlar -başıma birşey gelmeyecekse- gayet de vasattı. Füzelerin hareketli disko topları gibi gittiği, arka plan animasyonlarının gayet fason olduğu, 3D'yi gerekli gereksiz kullana kullana kolaycı bir hal alan animasyonlara sahipti. Nerede Ichiro Itano'nun yaptığı Macross animasyonları nerede Frontier'dakiler? Filmler TV'ye göre çok da izlenebilir durumda olsalar da onlar da 1. filmin hala TV serisinin kafasından kendini net çıkartamaması, 2. filmin de drama yapar gibi yapıp hep izleyiciyi kandırması (kopan boru sahnesi vs) olması gerekene göre aşağıya çekiyordu filmleri. Yine de film sonunu TV sonuna göre daha severim. 7 denmiş. Dragonball, Sailormoon kafasında serileri saymazsak Macross 7 90'lı yılların şimdiye dek izlediğim en overrated serisiydi, G Gundam ile birlikte. Hani insanlar bu seriyi nasıl ve neden sevebilmişler hala hayret ederim, Plus'dan 7'ye girip sonrasında seriyi bitirebilmek için en az 2 sene debelenmişimdir. Zero denmiş, finali dışında çok başarılı bir prequel'di. 3D'lerin başarısı 2D kullanımıyla at başı gidiyordu. Oturaklı karakterler, Macross külliyatı için çıkılabilecek en militer düzeye çıkılmış olması ve işlenmesi gereken bir aralıkta geçmesi ekrana bağlayıcı kılıyordu. Bölümler arasında neredeyse 1 yıl bekleyip yine de hype yapabildiğimi iyi anımsıyorum. Finali her ne kadar sevmesem de bana göre hikayenin bir şekilde buna benzer şekilde bitmesi gerekiyordu, sadece development yapmaksızın direkt o sona girmeleri yanlıştı. Tabii zevkler ve renkler diyelim. Kişisel görüş sundum, savunmaya çalışmıyorum. Sevebilene saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Filmin sonu tam bir zero sonuydu ya "haydiiii" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Cdrb9tpTcuw hatırlıyalım güzel günleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar