CapN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Itemları ve server önemli değil transfere açık olsun yeter. Satmak ısteyen arkadaslardan tek ıstedıgım paticik eski uyelerden referans göstermeleri. Ilgılenenler pm atabılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 sadece meraktan soruyorum; bu chara ne kadar verirdin .. epic mount'u var .. armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prospect Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 dEaThMooN said: sadece meraktan soruyorum; bu chara ne kadar verirdin .. epic mount'u var .. armory Yanlış anlama ama verebılıcegım 150ytl bu karaktere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yok canım ne yanlış anlıcam :) Ben bu karakteri tbc'den önce 1 milyara satıyodum :) zaten üstündeki lvl 60 epic'lerinden anlamışındır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 tbc oncesi bu chara 50 werirdim simdi para wermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar