-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ...niye sanatçı dediğimiz bu kadın reklam olsun diye yapmış olmasın. bu ne gözü kapalı güvenmektir? sansür var elbette ve çok fazla sayıda ama hepsi öyle parti üyesi heriflerin işi olcak değil lütfen abartmayalım. fanatikliğin her türlüsü kötü arkadaşlar. kesin konuşmayalım yorumlarımızı ihtimaller üzerine kuralım öncellikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ya çaputun altında ne var biliyoruz zaten boşverin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 oluyor yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Memleketin gidişatı gidişat değil. Yaşanmaz oluyor gittikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 çaput ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ressamın kendisinin maşşalahı varmış yannız. gelsin beni çizsin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 vali koymuş lafı, ben sanatçı olsam ve böyle bir talep gelse açmazdım o sergiyi demiş işi bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 OF AZDIRDI BENI AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar