RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Arkadaşlar sabah 7 den öğlen 3 e kadar Kadıköyde oluyorum ve arabamı bırakabileceğim güvenilir ve fazla cep yakmayan bir otopark arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 isparklar ama dikkat etcen bazi is parklarda giris cikis 3 milyon diyo derlerinde 0-2 saat 3 milyn diyo sen gidip giris cikis 3 milyona olana parketcen vercen 3 milyonunu o kadar isparkci laga luga ederse vermicen paranin ustunu saat basi deil bu dicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 kadikoy rihtimin ordaki benzincinin karsisinda bi otopark var.. 5 ytl istedigin kadar. ayni yerdeki ispark da 5 ytl saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Renault kullananlara isparklar ücretsizdi bi ara? Bide bazen bunlar ücretsiz oluyor ciddi ciddi. Mesela Bebekte var ücretsiz bitane ama onu geçersen 10mt ilerideki ücretli falan :) Aslında ben karşıyım böyle şeylere Şişli'de 6 ay çalıştım 1 kere otopark parası vermedim. Arayan mevlasını da belasını da ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 kadıköydeki balonun orda bostancı dolmuşlarından saga dönerken isparkın otoparkı var gun boyu 4 ytl bn hep oraya bırakıyorum adamlarla kanka olduum bazen bozuk param olmayınca almıolar ücreti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar