Baluu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 2000 yapimi bir film, gayet başarili. Bundan 4 sene felan evvel trt1 de oynamisti, hatta filmi yarisindan itibaren izlemişti bir cok insan :D a.k.a : Topigin geç acilmasi :D Dedim bir hatirlatma olsun, cunku ben bugun hatirlayip izledim film'i. Yine cok begendim. Cok guzel bir yapit, izlemeyen izlesin efenim. Konusu : Degişik bir konusu var, eski iletişim araci olan radyo ile 99'daki oğlan 69'daki babasina baglaniyor. Ve olaylar gelişiyor.. Super surukleyici felan. Hatta bazi anlari'da oyle duygusal ki, siz ekran başinda dolu gozlerle bakiyorsunuz. Ve aptal duygusal film sahneleri mevcut degil, yani oyuncular aglayip zirlayip film'i mahvetmiyorlar ama duygularini cok guzel yansitiyorlar. İzleyin efenim. Halen izlememiş olan varsa kesin izlesin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 güzel fildi hakkaten, ben de sanırım trt de veya moviemax te denk gelmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 evet cok hos filmdir. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 dauer einer Periode... öeh be matematik kusucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yahu bugun ufak capli ( gerci bi 10 kişi vardi ) pati bulusmamizda gene filmden bahsettim, izlemeyenler var halen. Hatta good will hunting'den de bahsettik. Dur bi aratalim o da çok siki bir film, belki mevcuttur topigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 evet frekans çok tatlı bi filmdir. gelecek - geçmiş bağlantısına biraz garip yaklaşmış ama olsun, izlerken hiç kötü bi etki vermedi. geleceğe dönüş mantığına oldukça ters bi film olmasına rağmen konusu ve anlatımı çok başarılı. keyif alarak izlediğim filmlerden biridir. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar