tunca Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ben şimdi uzun bi aradan sonra daoca tekrar başlıcam. şu anda yüklüorum ama karakter hakkında tavsiyelere ihtiyacım var. rogue türü bişey istiyorum, çift elli katana türü bi silah kullanmak istiyorum, ve çok hızlı olmasını istiyorum yani az az ama hızlı hızlı vuran bi karakter lazım. böyle critical strike, stealth varsa poison vuran skilleri olmasıda tercih sebebi şimdiden yardım eden herkeze teşekkürler shrouded isle var bu arada [signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. [Bu mesaj tunca tarafından 13 January 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 dediğin tam Rogue a uyuyor hehe =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 adam hangi classi accani bilio sadece realm'ı sorou değil mi ? :)[signature][hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hmm başlangıç sınıfı olarak rogue ama ondan sonra hangisini seçmeliyim potansiyel classları yaziyim ben siz en uygununu seçmeme yardımcı olun =) Blademaster İnfiltrator Nightshade Hunter Shadowblade Warden öncelikli şartım katana yada benzeri bir silah çift elle kullanması şöyle pvp dede güçlü birşey ollursa iyi olur. bütün realmarın stealtherları aynı değildir heralde birisi kesin daha iyidir. en iyi class hangi realmdeyse o realmi seçicem yani daha belli değil [Bu mesaj tunca tarafından 13 January 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 infil thrust =win slash inf=ns target shadowblade = 2 hand slash damager stealther ns=gimp but shadowblade and slash inf killer[signature][hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hmm sanırım benim istediğime en çok uyan shadowblade çift elli kullanabiliyor criticall strike var envenom var silah olarakta sword skillini seçicem yardımlarınız için teşekkürler bu arada ben şimdi yükledim oyunu accm kapanmıştır şu anda hangi siteden active ettircem onada yardım ederseniz daha bi bahtiyar olurum [Bu mesaj tunca tarafından 13 January 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 2elli silah derken 2 elinde 2 silahmi yoksa 2elle kullanilan tek silahmi demek istiyosun?[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 2 elindede birer silah[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 oyleyse infilde ,nightshade de kullanabiliyo onu. assasin ozelligi cunku.[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bende infil tavsiye ederim.assassinler arasinda karakter bakimindan en guclusu infil. thrust spec gidersen guzel isler basarabilirsin. slash gidersende shadowbladelerle dalga gecersin.ama thrust tavsiyemdir. :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hmm peki şimdi classa göre değiişiyo ne tür silah kullanabilidği katana türevi silahları en iyi hangisi kullanır yada şöyle sorayım blades mi iyi slashing m yoksa swords mu ?[ edit: mesajı attığımda devaplanmış zaten o zaman thrust infil açıyorum son karar olarak yardımlarınız için teşekkürler edit2:biei infiltratorun skillerini yazabilirmi [Bu mesaj tunca tarafından 13 January 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tunca tarafından 13 January 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 lvl 50 icin en uygun spec ; 50thrust 39CS 35stealth 35envenom rest DW[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 haydaaa şimdi accyi nerden bulcam heryeri aradım accyi unuttum maila yenisini gnderin die bişi yok burda yok mesela www.camelot-europe.com yeni acc açmaya çalışıncada cd key alrdy in use diyo napicam ben şimdi ?[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 tunca ne katana var bu oyunda nede benzeri silah[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 peki bi infile en uygun silah hangisi[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 thrust rapier[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 cok soru soruyorum ama dw nedir ?[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 pa vurmayan assassinmi olurmus. :) dogasina aykiri.[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 sole soliim crit skilin ne kadar yuksekse vuracagın crit stayl damageler o kadar yuksek olur benim tavsiyem 50 trusth 44 cs 35 stealth 35 evanom rest dw bolelikle obscure kullanabilion obscure ne diye soracaksan heralde lvl 18 sw stayl olmalı offendini artırıyoe bolelikle evade edme oranın artıyor bence rr5 e kadar en iyi spec bu yinede degisik fanteziler var tabe :)[signature][hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L3 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 deneyimli infiller bana lvl 20 speclerini soleyebilrmi[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 baslangic olarak briton irk i 10 dex 10 con 10 str ver spec olarakta 44 slash 39 cs 36 dw 34 stealth 34 envenom u hedefle :) yardira yardira cosarsin... tabiki tempindeki qui yi main combat weapon a koyup pa yi bastard sw ile atacaksin falan filan fantastik dmg lar vurabilirsin :))[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L0(HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Tabi dragonfang atamayinca 2. veya 3. adami asla olduremiyecen bunuda bilmis ol ama slash infil ciddi tehlikelidir ne yapacagi belli olmaz[signature][hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L3 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar