0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ya bu forumu uzun zamandır takip ediyorum.Bence yeni gelenlerle ilgili tanışma bölümü olması lazım.(ŞART YANİ) Bir süre ara verdiğim(vermek istediğim)dota ya tekrar döndüm.Ve dotayı gerçekten ileri seviyede oynarım(5.84 den beri)Eğer iyi bir klan arıyorum isteyen herkes le her türlü dota yaparım(test soru vs vs)Hemen hemen her heroya yapılabilicek herseyi herduruma göre bilirim. Dediğim gibi aranıza alırsanız sevinirim.eğer istemiyosanız da çingene veya yılışık biri değilim. Neyse bana ulaşmak isteyenlere özelden msn adresimi yollarım.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yeni gelen üyeler olmuyodu pek 2004 den beri ilk gelen sen oldun o yüzden yeni gelenler tan1sam1yodu ii ettin geldin bak mutlaka açilir bi tane yeni gelenler diye bi bölüm test soru vs vs hmm wepla pro oyuncuar1 gibi soru soral1m MKB KAGIDI NE KADAR ? BEN SANA BI BUYU ATTIM AMA SEN BANA SADECE BUYU ATABLIYOSUN BU BUYUNUN ADI NE ? böyle bisi mi istiyosun yoksa ?
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Range iken Black King Bar Basılınca Melee Olan Hero hangisidir? Bil bakalım.
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Theridone said: Range iken Black King Bar Basılınca Melee Olan Hero hangisidir? Bil bakalım. Demek beni sınamak istiyorsunuz. Madem öyle range iken BKB bastıktan sonra melee olan tek bir TANK(Gerçek tank) var.Sanırım bu yeterli. Şimdi buradan aldıgımız acc ile patiye girebiliyoz mu yoksa başka şeyler de yapmamız lazım mı?
zydar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 konuşurken genizden gelir sesi. hırhır konuşur. you see me? der. hangi hero bu
Öne çıkan mesajlar