arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Tekrardan eskisi gibi bir kural listesi oluşturacağım. Eskisini bulamadım, silinmiş olabilir. Zaten aradan çok zaman geçti. Rahatsız olduğunuz şeyler veya kural öneriniz varsa değerlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 icinde crusade gecen oyunlar hakkinda topic acilmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 aciklayamam, kotu anilarim canlaniyor degerlerime saldirilmis gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 valla hatırladığım bi crack olayı var. bi de başlığa tag içinde bişeyler yazılıyodu tam hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Oyun türleri taglandırılabilir. Örneğin [FPS], [RPG] filan gibi. Çok da gerekli ama ya. Amaaan takılın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Açıkçası gerekli, her yeni oyun başlığı için, oyun için bazı bilgiler istenebilir. Multiplayer: Lan ve Internet Çıkış Tarihi: Bilinmiyor tarzı şeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Eski üyeler falan uyar belki ama yeni gelen üyeler genelde kuralları okumadan yazacağı için arcane'in herhalde açılan tüm konuları kontrol etmesi baya zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 fanboy kelimesi yasaklansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Açılan tüm konuları kontrol ediyorum. Bence öyle birşey opsiyonel olmalı çünkü kullanımı zorlaştırır. Yine de o tarz şeyleri kural değil de öneri olarak yazabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Oyunun senaryosu hakkında spoiler tagi dışında spoiler vermek kesinlikle yasak olsun, cezası ağır olsun. Hatta spoiler tagına da açıklayıcı bir başlık yazılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bu hala duruyor. Tabiiyeni spoiler tagi geldiği için ona göre değiştireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bolum kurallarindan ziya yonetime bastirmani istiyorum fps ile bilgisayar oyunlari birlessin. CS fenomeni yok artik gereksiz bir bicimde ayri duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Onun yeri Paticik.com bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar