mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Beni hatirliyanlariniz olucaktir, zamaninda(taa TBCden once) Lianna adli paladinimle BL realminde oynardim, forumun bu bolumunu de aktif bir bicimde takip ederdim. Hayatim WoWla gecerdi o zamanlar, raid, raide gold kasmak, pvp yapmak vs. Guildimle cok guzel basarilar elde ettim, cok guzel arkadasliklar kurdum, lakin oyunun hayatimi ele gecirdigini gordum, ve oyunu birakmaya karar verdim ve accountumu eBayledim. Hayatimi esir alan bu oyundan kurtulunca, daha duzenli yasamaya, daha basarili olmaya basladim, oyunu oynadigim icin pisman miyim? Tabi ki hayir. Su ana kadar en oynadigim en iyi oyun WoW. Burada oyunu birakiyorum diye topic acanlara, "geri donuceksin!" derdim ve bir cogu da geri dondu gercekten, ama ben donmedim, donemedim. COK OZLEDIM WOW OYNAMAYI BE! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Unutur muyum lan ilk başladığın günü, tavernada falan ben birkaç parçalık laytforc setimle gezerken sen geliyodun falan, quest yaptırıyordum yardımcı oluyordum oyun beyzikleri hakkında, sonra ben paladinimi bıraktım sen C'thun yaptın, nerde lan bu adalet demiştim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 mADmaXimus said: COK OZLEDIM WOW OYNAMAYI BE! :( "Çok yanlızım be atam!" tadında olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hatırlıorum seni bende bl de idim mayweda .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 cakma paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bi insan gay karakterini nasıl bu kadar haykıra haykıra söyler anlamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 gay may, süper pvp yapardı =P gel aç bi BE pala, gnome genkleyelim ABde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ben de bıraktıktan sonra aynen böyle düşünüp başladım şimdi pişmanım bırakamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bende dönmedim dönemedim walla abi tek sen değil yani boşver be forumu takip edersin sadece:D bir daha o eski zevki almak imkansız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Nisan'da bıraktım bende. Ara ara kriz gelsede memnunum halimden. Ama mesela phoenix mountu verecekseniz derhal başlıyorum 0'dan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 wow ezer.. tv de dizi falan seyrediyor kimi bırakan arkadaşlarım gülüyorum onlara. inşallah değerlendiriyorsunuzdur zamanınızı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 benimde anılarım oldu fakat özlemiyorum wow a tekrar başlamak içinde bi sebebim yok oyun içinde kimseye caka satmak veya bişey kanıtlamak gibi bi kaygı yokken neden geri dönülür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 geffen said: wow ezer.. tv de dizi falan seyrediyor kimi bırakan arkadaşlarım gülüyorum onlara. inşallah değerlendiriyorsunuzdur zamanınızı gerçekten. aynen ^^ wow'dan kurtuldum hobaray diyen arkadaşım Hellgate: London'a başladı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hazıran ayında bırakmıstım simdi tekrar basladım ama gune 10-15 saat oynama devirleri kapandı benim icin yaparım pvpmi stresimi atarım babalar gibi eger guild olayına girerseniz o zaman sakat devamı gelio )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Wow suz hayat çok boş. İnternet düzelsin dönecem bende:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Özleme lan cok monoton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 wow'da iki farklı player tipi var biz ve bizim gibiler siz ve sizin gibiler yani cart ve curt player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar