Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok ozledim be..


mADmaXimus

Öne çıkan mesajlar

Beni hatirliyanlariniz olucaktir, zamaninda(taa TBCden once) Lianna adli paladinimle BL realminde oynardim, forumun bu bolumunu de aktif bir bicimde takip ederdim. Hayatim WoWla gecerdi o zamanlar, raid, raide gold kasmak, pvp yapmak vs.
Guildimle cok guzel basarilar elde ettim, cok guzel arkadasliklar kurdum, lakin oyunun hayatimi ele gecirdigini gordum, ve oyunu birakmaya karar verdim ve accountumu eBayledim. Hayatimi esir alan bu oyundan kurtulunca, daha duzenli yasamaya, daha basarili olmaya basladim, oyunu oynadigim icin pisman miyim? Tabi ki hayir. Su ana kadar en oynadigim en iyi oyun WoW.

Burada oyunu birakiyorum diye topic acanlara, "geri donuceksin!" derdim ve bir cogu da geri dondu gercekten, ama ben donmedim, donemedim.

COK OZLEDIM WOW OYNAMAYI BE! :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Unutur muyum lan ilk başladığın günü, tavernada falan ben birkaç parçalık laytforc setimle gezerken sen geliyodun falan, quest yaptırıyordum yardımcı oluyordum oyun beyzikleri hakkında, sonra ben paladinimi bıraktım sen C'thun yaptın, nerde lan bu adalet demiştim sdfs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...