SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Müebbet muhabbet hakkında düşünceleriniz neler? Bence adamlardan daha iyi geyik yapan kişiler tanımıyorum.. Her türlü şeyden rahatça muhabbet ediyolar ve dinlemesi ayrı bir zevk veriyor insana.. Hafta içi 19:00-20:00 arası NtV radyoda. Ntv Radyo:102.8 Dinleyin gülün.. Dimi cenk bey? Değil erdem bey..[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Süper bir vakit kaybettirme Programı.. Süper değiller en dandik geyikleri doğaçlama önümüze atıyolar.. zaman zaman gülüyoruz ama kendilerini sallamıyoruz... gereksiz dünyanın gereksiz bir programı olsa bile zaman zaman bağzı gereksinimlerimizi karşılıyor... The Kelimai En Di İncelemai... :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Müebbet muhabbet hakkındaki son Paticik dedikoduları.. Çekinme sende TIKLA!!! ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Quivalen-soth, 17 January 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Süper bir vakit kaybettirme Programı.. Süper değiller en dandik geyikleri doğaçlama önümüze atıyolar.. zaman zaman gülüyoruz ama kendilerini sallamıyoruz... gereksiz dünyanın gereksiz bir programı olsa bile zaman zaman bağzı gereksinimlerimizi karşılıyor... The Kelimai En Di İncelemai... :D yüksek otorite konuştu konu kapanmıştır. bide öyle bi yazmışsın ki, direk sözlüğe entry yani hadi bakalım *!cenk bey ağız haraketleri yapar,erdem bey seslendirir..* DIAAaaaaa Kelımuaaayy en dıaaa incelımuaaay[signature][hline]Chemical, 25 December 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bi mantıklı herif yok koca ülkede.. My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 çok cIvIkLar[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hot tevedeki programlarını izlerdeim şimdilik sadece Level'deki yazılarını okuyorum.Eğlenceli tipler...[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ulan ben de diyorum bu lavuklar birilerine çok benziyor bir an böle çoook kanım ısındı ya... ehuhe demekki beni bu okul geyik yaptı.. evet evet sonradan geyik..[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 adamalr bu kadar geyik olamaz.. Abi zaman öldürüyorlar ama komikler.. İlerde showda yaparlar bunlar :d[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 la bir vidan bile yok la yı indirabils dan kesin indiran[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hoho 4 seneden beri izlerim ve dinlerim ozellikle sitelerindeki sarkıları indirin inanılmaz özellikle no doubt ın dont speak sarksının coverı dutdut super[signature][hline]www.ekmekarasi.net cok yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 müebbet muhabbet olayı bayağı bi uzun geçmişi var aslında üniversiteden beri fln adamlar beraberce saçmalıolarmış.. tv-radyo da ise sanırım 5 yıldan uzun süredir varlar..[signature][hline]Chemical, 25 December 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bi mantıklı herif yok koca ülkede.. My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Oldukça beğeniyorum. Zevkle dinliyorum. Saçmalamaları komik zaten. Her seferinde yarılıyorum. Tavsiye ederim herkese hafta içi 19.00 da mutlaka dinleyin.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 biyerde okumuştum nası buluştuklarını falan annatıolardı bunnar vapurla okula gidiolarmış, tanımıolarmış birbirlerini bigün ortak bi ark ları tanıştırmış bunlar muabbetin içinde bi geyik çevirmişler sonra atışmaya devam etmişler vs. bakmış ikisi de pes etmio birleşelim olm demişler. neyse sonra cafelerde masalardan insanları kaldırmak için geyik yapıp kaçırıolarmış, amfide derste hocaya geyik yapıolarmış vs. insanlar artık bunların çevresine oturmaya başlamış derste. bunnar bakmış herkes beğenio radyo prog. yapalım demişler. bilmemne radyoya başvurmuşlar olmamış, bi yıl sonra falan başka bi radyoda başlamışlar. böle başlamışmış ama bu röportajda geyik dolu bişidi, bu da geyik olabilir bilemiorum[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar