Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ya şimdi annem Eq oynamama izin vermiyor =) yani kızıyor annem ne bu falan diyor daoc la değiştirmeyi düşünüyorum (sırf anneme kıllık olsun die :D) daoc alıp oynicam =) Eq ile takas etmek isteyen olursa Everquestin şeylerini söyleyem Box 3 cd Exp Packler The Ruins Of Kunark The Scars Of Velious The Shadow Of Luclin Last Dungeon Of Norak (yani 1 bide gelecek exp pack eksik) Karakterler Antonius Bayle : 32 Druid Wood Elf Kane Bayle : 42 Druid Half Elf Bunu almak isteyen yada takas etmek isteyen olursa seve seve severim :D seve seve kabul ederim (si şart box şart olmalı) ayrıca 1 aylığı ödenmiş sanırım farkında olmadan uzatmış olabilirim (yani kendi otomatik cekiyorya yanlışlıkla cekmiş olabilirler sorun değil) varsa Buraya mesaj atsın[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ben sana gore bi MMORPG biliyorum... kutu kutu pense... iyi gider sana bosver daoc filan.[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 oney? yenimi cıktı :P dalga gecme ya eğer varsa neden olmasın[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ben düşünürdüm ama karakterlerin çok ezik =P[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Romario Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Yaşıtım olduğunu düşünerek azda olsa hak veriyorum ama genelde herkezin önünde söylersen böle kutu pense acı varmı acı gibi dalga geçerler herneyse ben oynadım eq hiç beyenmedim şöle düşün eq x 10 = daoc sonuç Daoc Rullz[signature][hline]Elgra The Alemin Kralı Pekeman And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: [Bu mesaj Romario tarafından 18 January 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: -Aragorn-, 18 January 2004 19:00 tarihinde demiş ki: ben düşünürdüm ama karakterlerin çok ezik =P yoo ezik değilki karakterlerim? 32 ve 42 olduguna bakma[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 karakterlerim yazcakti yanniş yazmiş aragorn muhaha[signature][hline]fug yu
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ayrıca neden dalga geciyorsunuz sanki daoc oynamadım neyin ne bok oldugunu bilmiyorum ALLAHIM YA! tavrınıza sokam sizin hemi![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 nie böle yapion ki ben ezik demedim çarlarına zaten eq dan anlamam orda sadece oskiye bi laf soktuk behue[signature][hline]fug yu
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 asdkjahsd bi msj da dağıtmışım topici 32 ve 42 olduuna bakmadım zaten ben iki ayrı serverda iki druidin manasını anlayamadım diim[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 druid sevdiğim icin =) ayrıca eq da en iyi 2. Healer dır druid[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Romario Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: Erutan, 18 January 2004 19:46 tarihinde demiş ki: ayrıca neden dalga geciyorsunuz sanki daoc oynamadım neyin ne bok oldugunu bilmiyorum ALLAHIM YA! tavrınıza sokam sizin hemi! Kimsenin Sana Tavır Aldığı Yok Ben Sadece Şahsi Fikrimi Söyledim Ama Böle Sokam Mokam Dersen Bende Yeterince Kabalaşırım(not:lütfen bi yetkili bu thread i kapasın burası tartışma ortamına meyilli)[signature][hline]Elgra The Alemin Kralı Pekeman And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma:
Öne çıkan mesajlar