fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 pm olcaktı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bryce'i rehin alan adam kafadan gitti ya onu kastediyor fast. degisiklikleri gorebilmeyi seviyorum euheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Penthesilea said: Bryce ne serefsiz bi adam ya ehue sdf ben de bölüm bitince bunu düşündüm direk=) 203 intersect update complete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ulan dizi daha değişik bi boyuta döndü,şimdi yanılmıyosam o peşinde oldukları çipteydi yeni bilgiler.O zaman bryce onları nasıl buldu?Chuck daha da bok ötesi bi duruma girdi.Zannımca adama ajan eğitimi filan verecekler böyle giderse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 chuck müzisyenliğin yanında tam bir filozof death metalin kurucusu RİP chuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ramses spoiler... bryc, yenı intersect acıldığında chuck'ın öldürülüceğini biliyor, dolayısıyla bir şekilde intersectin yenısını yapılmasını engelleyip update'ide chuck'a yükluyor. dolyısıyla hem chuck hayatta kalabilmek için gerekli bilgileri bilicek hemde hükümet tarafından vazgecilmez olucak. eğitime falan gerek yok zaten, chuck gayet super ajan oldu zaten. Herşeyi kendi yöntemleriyle cözüp bayada iyi sonuc alıyor. Hatta ajan eğitiminin olmaması işine bile geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Spoylır Eğitime gerek yok demişsin ama Chuck şuana kadar hayatta kaldıysa hep rakiplerinin onu hafife almasından dolayı.Misal 2x01'de zenci herif Chuck'ın yarım saat konuşmasına izin vermeseydi çoktan öldürüp atardı.Yani ben ajan oldum adım bu deyince öyle ajan olunmuyor.Uniq touch dedikleri olaydan var Chuck'ta ama tek başına yetmez o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ben olsam 2. sezon sonunda chuck'i fugitive yaparim. Sonucta tamamlansin bilgisayar, Chuck'i oldurme karari ciksin, chuck'ta kacsin, kizda bunu kovalasin, ask devam etsin, ilginc karsilasmalar yasansin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Prison Break? "Ablan elimizde, sıkarız kafasına" derlerse tıpış tıpış gelir Chuck, yalan olur o senaryo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aç aç 2x04 HD release torrent arıyorum, mesaj kutum sizi bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 gönderttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Acik arayla son zamanlarda izledigim en iyi dizi bolumuydu 2x04. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 cok ıyı gıdıyo chuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bayıldım chuck a ya nefis olmuş bu bölüm.Bu Chuck Sarah'ı ne zaman götürecek onu merak ediyorum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 RamsesII said: Bayıldım chuck a ya nefis olmuş bu bölüm.Bu Chuck Sarah'ı ne zaman götürecek onu merak ediyorum ama :D insan o anı merakla beklio di mi :D bende artık yeter diorm ama sarah'ın gardı düşer gibi oluyor artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yvonne... sen nasil guzel bir insansin... sen ne kadar kusursuzsun yahu... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Chuck kendi stili ile kıvırdı sanki ajanlığı. Herif süper ya. Normalde dizi izlettiren tek karakter olur ama bu diziyi ana üçlü götürüyor. Hele şu CIA başkanımıdır nedir onun ekrandan konuşmaya başlarken bir gün "good morning angels" demesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bu dizi (tu) Bu bolum (tu) Yvonne (tu)(tu) Senaristler, Missile Command (tu):)-D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Abi ya yvonne gibi sevgilim olsun,direk nikahı basayım.Harika resmen eksik yok kadında...Bİ sonraki bölümü helecanla bekliyorum,ajan casey seni de çok seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 LathspeLL said: Bu dizi (tu) Bu bolum (tu) Yvonne (tu)(tu) Senaristler, Missile Command (tu)(tu) + rush :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 gelecek bölümün promosu çok iyi ya ulan chuck :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yvonne... IN AN IL MAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Azmodai said: yvonne... IN AN IL MAZ diziyle ilgili yegane mesajları bu azmo'nun ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 diziyi yvonnedan baska bisi icin izleyemiyorum son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Azmodai said: diziyi yvonnedan baska bisi icin izleyemiyorum son zamanlarda. hakkını vermek lazım güzel kadın X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar