Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ulan dizi daha değişik bi boyuta döndü,şimdi yanılmıyosam o peşinde oldukları çipteydi yeni bilgiler.O zaman bryce onları nasıl buldu?Chuck daha da bok ötesi bi duruma girdi.Zannımca adama ajan eğitimi filan verecekler böyle giderse...
Mesaj tarihi:
ramses spoiler...

bryc, yenı intersect acıldığında chuck'ın öldürülüceğini biliyor, dolayısıyla bir şekilde intersectin yenısını yapılmasını engelleyip update'ide chuck'a yükluyor. dolyısıyla hem chuck hayatta kalabilmek için gerekli bilgileri bilicek hemde hükümet tarafından vazgecilmez olucak.

eğitime falan gerek yok zaten, chuck gayet super ajan oldu zaten. Herşeyi kendi yöntemleriyle cözüp bayada iyi sonuc alıyor. Hatta ajan eğitiminin olmaması işine bile geliyor

Mesaj tarihi:

Spoylır

Eğitime gerek yok demişsin ama Chuck şuana kadar hayatta kaldıysa hep rakiplerinin onu hafife almasından dolayı.Misal 2x01'de zenci herif Chuck'ın yarım saat konuşmasına izin vermeseydi çoktan öldürüp atardı.Yani ben ajan oldum adım bu deyince öyle ajan olunmuyor.Uniq touch dedikleri olaydan var Chuck'ta ama tek başına yetmez o.

Mesaj tarihi:
Ben olsam 2. sezon sonunda chuck'i fugitive yaparim. Sonucta tamamlansin bilgisayar, Chuck'i oldurme karari ciksin, chuck'ta kacsin, kizda bunu kovalasin, ask devam etsin, ilginc karsilasmalar yasansin falan.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:
Bayıldım chuck a ya nefis olmuş bu bölüm.Bu Chuck Sarah'ı ne zaman götürecek onu merak ediyorum ama :D

insan o anı merakla beklio di mi :D
bende artık yeter diorm
ama sarah'ın gardı düşer gibi oluyor artık :p
Mesaj tarihi:
Chuck kendi stili ile kıvırdı sanki ajanlığı. Herif süper ya. Normalde dizi izlettiren tek karakter olur ama bu diziyi ana üçlü götürüyor.

Hele şu CIA başkanımıdır nedir onun ekrandan konuşmaya başlarken bir gün "good morning angels" demesini bekliyorum.
  • Yeni Oluştur...