DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bu bölümü ben fazla sevmedim nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bence güzeldi 2x11 ben böyle normalde pek sevmem cristmas thanksgiving episodeleri falan ama güzel yapmışlar. Morgan'a acıdım ya.Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 2x11 güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 2. sezon bitti galiba.Yeni sezon ne zaman geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 neden bitsin ya :) ara verilmiş olma ihtimalini neden hiç düşünmek istemiyosun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 2 şubatta sıradaki bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yeni bölüm çıktı ama şu anda sadece 3d olarak encode lu. özel gözlük lazım Amber/Blue ve henüz bulamadım istanbulda alıcak bi yer bulan olursa haber versin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bu haftaki blm normal versiyonu çıktı mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Chuck'in tisortunden aldim lan ben NBC Experience'tan, giydim bugun Nerd Herd Nerd Herd gezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 gozluk olmadan cidden rahatsiz ediyor 212. ortalama bolumdu, casey yine kahkaha attirdi birkac yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bu kadar da geek degilim ya 3d gozluk nedir aciklayin. cocuk dizisi mi bu... hayallerimiz vardi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 dizinin ilk saniyesini izledim sadece ve 3d gözlük çok efsanevi bir bölüm izlettirebilir diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 şu cinebonus gözküklerinden buldum ofiste onlarla olmadı 3d filan. gözlük mü aricaz artık dizi izlemek içn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Eski model bi tarafı Mavi bi tarafı kırmızı gözlüklerden lazım. Bne evde bulkdum bayağı eski bi tane. Gözlüğün üstüne taktım ama pek bişiy olmadı. İki gözümde aynı seviye görmüo diye heralde. Bu hali ilede gözlüksüz ffalan izlemek gözü çok yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 aaa charlie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kırmızı değil Amber/Blue yani kehribar/mavi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ahhahah. ingilizce aksanını yiyim çak. casey 10 nomre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 boyle "deneysel" bolumlerden nefret ederim. hadi bir seyler denersin de ufak ufak seyler denersin (mesela yeni tarz muzik gibi). 3d zimbirtisi cikti, tamam, neyse varsin olsun da. sirf bu 3d muhabbetine uysun diye tum dizi boyunca cis tak cis tak muzik ne ya. kuru gurultu ustune 3d olayi var diye sagdan soldan hatun fiskiriyor. hic begenmedim bu bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 geçen bi bölümü izledim tv de güzele benziyodu. başlıcam ben de bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bölümün 2d ve sorunsuz bir versiyonunu sharebusda paylaştım arayanlar varsa bakabilirler oradan rapid linklerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 bıtıs yazısı ıyıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 13. bölüm olmadan 14 e atlamıslar sebebini bilen var mıdr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Rip grubu release in adini yanlis vermis, sevgililer gunu temali bolum 13. bolum oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 13. bolum Obama'nin konusmasi sebebiyle yayinlanamamisti. Bu hafta da sevgililer gunu olunca, sevgililer gunu konulu 14. bolumu zamaninda yayinlayalim dediler diye biliyorum. 14. bolumun nasil bittigi de goz onune alinirsa biraz tatsiz olacak 13 u sonra yayinlayacak olmalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 14 güzelmiş simdi bitti ama 12 den sonra cıkan to be cont... ifadesini merak ettim acaba nedir diye =) ya bide su Chuck ın pısırıklıgına benim gibi uyuz olan var mı(Sarah konusunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar