Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 CHUCK Yeni sezonun muthis dizilerinden birisi, konusu yok hemen aciverdim. Josh Schwartz biliyor bu isi. Dizideki tum karekterler acaip eglenceli ve bagimlilik yapiyor, favorim ise kesinlikle Caseydir (Adam Baldwin, Fireflydan bildigimiz Jayne Cobb). Dizinin konusu soyle, bir CIA ajani devletin tum sirlarini okuldan arkadasi olan Chuck'a Email araci ile yollar ve Chuck istemsiz olarak bu sirlarin hepsini begnine download eder. Konusu ilk bakista sacma olsa da (ki oyle) dizinin islenisi muthis eglenceli ve super vakit gecirtiyor, ayrica Yvonne Strahovski cok acaip birsey ve bazen insana hayati gozden gecirtip NIYE BOYLE OLDU diye sormasina neden oluyor. Herkes izlemeli, izletmeli... bu dizi kesinlikle seneye yayinlanir cnbc-e de falan ama beklemeyin hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 oha hic mi izleyen yok? vay bee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben goruyorum, ondna sonra yayinlanan dizileri bekliorum genelde, hic oturup izlemedim azmocan. Bi ara bakarim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 önerin üzerine bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben izliyorum, bazi bolumleri yapmacik oluyo ama heroesdan once izlicek bi dizi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 benim aklimda bu onerdiğinden beri bi ara edinip ilemeliyim kotali adslle anca bu kadar yani =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 nbc insanin pazartesi aksamini kitliyo yalniz, chuck-heroes-journeyman(bi bolumunu izledim gerce, fena degil gibi) pespese, 3 saat uctu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 aynen oyle, 2-3 yil once cnbc-e de oyleydi pazar aksamlari smallville, xfiles, niptuck, 6 feet under, south park. sabaha zombi gibi oluyoduk o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 cekiyorum 8 bölümü birden, dandik çıkarsa banvitimi yediniz diye kapınıza dikilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 cnbc-e de saat kaçta acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Azmomun onerisiyle basliyorum ben de yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bende merak ettim şimdi,bölümleri edineyim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Reaper'ın aynısının daha iyisi diyebiliriz. Çok birşey beklemeyin eğlencelik bir dizi. Sarah tam bir nerd rüyası <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 evet guzel fakit gecirtiyor ve her nerd oglanin ruyasi seklinde ilerliyor. izlerken bi 40 dk hayattan kopup guzel bir hayal izliyip egleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 sarah her gencin ruyasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 BaaL said: cekiyorum 8 bölümü birden, dandik çıkarsa banvitimi yediniz diye kapınıza dikilirim. 5 bölüm izledim çok sardı. prison break i bile bazen "su sahneler gecsin" diye alt tab yapıp msn e bakarak izleyen ben bu diziyi soluksuz izledim 5 bolum. ozel bi olayıda yok ama gayet eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sacma olmasina ragmen guzel dizi :) yvonne strahovski de akillara zarar kiyafetler giymekte, fena guzel. oyle boyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 10 üzerinden kaç verirsiniz ona göre indirelim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 7/10 benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 geyik severim de bu dizi beni aşan geyik seviyesinde ne bileyim dexter tarzı ağır havalı diziler daha çok sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 7.5/10 da benden (7.5 puanın 3 ü sarah ablaya gidiyor sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bağyanlar çok başarılı hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Daha bu sabah bu dizi hakkında bir topic açmayı düşünmüştüm meğersem açılmışı varmış ne güzel =) Ben ilk bölümünden beri izliyorum valla deli sariyor özellikle dizi yokluğunun olduğu bir dönemde ayrica son 2 bölümde bence çok güzeldi şahsen severek takip ediyoruz =) Ayrıca Adam Baldwin'in hayranıyım adam süper yaa herşeyiyle bir de Mr.Awesome var o da güzel ama Adam Baldwin'in oynadiği karakter mükemmel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Eglenmelik, suppper bi dizi cok begendim. O Yvonne'u da her gordugumde uzuluyorum bi insan nasi bu kadar guzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 heh gerçekten çok güzel bir diziymiş ya,takip listeme ekledim :) Adam Baldwin'e de bittim ayrı konu,bir insan nasıl oynadığı her role yakışır ya (seviyorum lan bu adamı) (hayır gay değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar