Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

CHUCK

Yeni sezonun muthis dizilerinden birisi, konusu yok hemen aciverdim. Josh Schwartz biliyor bu isi. Dizideki tum karekterler acaip eglenceli ve bagimlilik yapiyor, favorim ise kesinlikle Caseydir (Adam Baldwin, Fireflydan bildigimiz Jayne Cobb).

Dizinin konusu soyle, bir CIA ajani devletin tum sirlarini okuldan arkadasi olan Chuck'a Email araci ile yollar ve Chuck istemsiz olarak bu sirlarin hepsini begnine download eder.

Konusu ilk bakista sacma olsa da (ki oyle) dizinin islenisi muthis eglenceli ve super vakit gecirtiyor, ayrica Yvonne Strahovski cok acaip birsey ve bazen insana hayati gozden gecirtip NIYE BOYLE OLDU diye sormasina neden oluyor.

Herkes izlemeli, izletmeli... bu dizi kesinlikle seneye yayinlanir cnbc-e de falan ama beklemeyin hic.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
cekiyorum 8 bölümü birden, dandik çıkarsa banvitimi yediniz diye kapınıza dikilirim.

5 bölüm izledim çok sardı. prison break i bile bazen "su sahneler gecsin" diye alt tab yapıp msn e bakarak izleyen ben bu diziyi soluksuz izledim 5 bolum. ozel bi olayıda yok ama gayet eglenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha bu sabah bu dizi hakkında bir topic açmayı düşünmüştüm meğersem açılmışı varmış ne güzel =) Ben ilk bölümünden beri izliyorum valla deli sariyor özellikle dizi yokluğunun olduğu bir dönemde ayrica son 2 bölümde bence çok güzeldi şahsen severek takip ediyoruz =)

Ayrıca Adam Baldwin'in hayranıyım adam süper yaa herşeyiyle bir de Mr.Awesome var o da güzel ama Adam Baldwin'in oynadiği karakter mükemmel =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...