Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 İkinci filmde (lotr - ttt) Elrond, Arwen'e zamanın geldiği, gemilerin kalkacağını filan söylerken, o sırada hüzünlü bir şarkı başlıyor.Sanırım Enya söylüyor, fakat şarkının ismini bilmiyorum.Bilen varsa yazabilir mi acaba?[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bende var ama enya lord of rings diye geçiyo ben kazaadan lord of the rings soundtrack diye arattım çıktı bi dene ordan istersen[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Qui Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 www.enya.com'dan: The soundtrack includes two pieces written and performed by Enya: Aníron (Theme For Aragorn And Arwen) is sung in Sindarin; and May It Be is sung in English with a few words in Quenya. Sindarin and Quenya are fictional languages invented by author J.R.R. Tolkien for the novels The standard edition has eight cover picture variations: Aragorn/Strider; Arwen; Bilbo; Frodo; Gandalf; Saruman; Frodo, Arwen, Aragorn & Saruman; and Frodo, Sam, Merry & Pippin. The limited edition is in a red leatherette case and includes a 24 page booklet. Both standard and limited editions are enhanced with links to a website from which various Lord Of The Rings and Enya related items can be downloaded.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Öne çıkan mesajlar