Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360 Live kullanicilarinin dikkatine (ban dalgasi)

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Microsoft dun gece toplu banlamalara baslamis, firmwareli makinalar catir catir banlaniyor. Eger firmwareli alet kullaniyorsaniz kesinlikle kablosunu cikarin aletin. Benim sahsen daha pazartesi gunu alip aktif ettigim 12 aylik gold uyeligimle beraber makina banlanmis. Eger makina butun testlerden gecip xbox live de basarisiz oluyorsa ve status kodlarinda z hanesinde 8015-190D varsa banlanmissiniz demektir gecmis olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mayhem said:
xbox bildim bileli stresli alet.
2 red light, account ban v.b
bu nedir ya :)
oyun mu oynuyoruz, işkencemi çekiyoruz anlamadım.

Benm kendi gözlemim Ring of Light denen power tuşu etrafındaki 4 ışıktan 3ünün kırmızı yanıp makinanın "Hardware Failure" (felç:P) geçirmesi o kadarda aniden ve kolay olan birşey değil. Bendeki alet allahın cezası AYEDAŞ sayesinde çok kez ani yüksek voltaja ve voltaj değişikliklerine maruz kaldı fakat makina sadece 1 yada 2 kırmızı ışık verdi, onlar uyarı fln olyo tam açıklamalarını hatrlamyorm. Makinanın pat diye yanıp kül olması kolay bi ihtimal değil. Makina çok ısınıp ses çıkarmaya başlayınca dinlendrceksnzki bu bende hiç olmadıda.

LIVE accountunun banlanmasına gelincede, olay yasadışı o yüzden bunla bi mücadeleye girme hakları var, sonuçta PlayStation3 lerde kopya oyun çalıştırılamıyor bile (an itibariyle :p). Livedan banlanmada bizde kopya çalışmasndan meydana geliyo. Yine beddua ederek allahın cezası MICROSOFT eğer Türkiyede satışa sunsaydı X360'ı böyle bi derdimizde olmiycaktı. Yasal yasal güzel güzel oynuyo olucaktık. Oda problemmi derseniz evet problem... Sendit.com sadece PAL oyun satıyor, Amazon.com Türkiyeye gönderim yapmıyor, EBay 2. el satıyor, Türkiyeye elden getiren teknoloji marketleri çok kısıtlı sayıda oyun bulunduruyor "gitmediği" gerekçesiyle.

Neden Xbox kullanyorm dyede sorcak olrsanz blmyorm ilk konsolumda eski jen XBOXtı... yeniside 360, saplantı haline geldi. =) Ama yazdıklarım savunma amaçlı değil, görüş paylaşyorm :D
Sosyal ağlarda paylaş

isin garibi 2 haftadir kablo takili bile degildi. pazartesi gittigidiyor'dan 1 yillik gold uyeligi aldim, kabloyu taktim goldu aktif ettim. neyse tek online oyun mevzum virtua tennis 3 le oldu ondada girmeye calistim pazartesi oyuncu bulamadi ciktim onun disinda hic online oynamadim, sadece assassins creed oynarken kendi halinde baglaniyodu. garip bisey yani kimin neye gore banlandigini kimse tam olarak soyleyemiyo. banla ilgili bilinen en genel sey firmware degistirmenin cok riskli oldugu, aleti online ettiginizde hangi firmware varsa o kalsin diyolar. ama bazilarida firmwareden degil oynanan backup cdlerdeki farkliliklar ele veriyo deniyodu. bide artik alisti insanlar boyle buyuk oyunlarin cikis zamanlarinda bi ban dalgasi geliyo, halo 3 demosuyla beraber gene bi ban dalgasi gelmisti. simdi mass effect + assassins creed le beraber aslinda bekleniyodu denilebilir. aman neyse, zaten jap makine canimi cok sikiyodu gidicem mis gibi ntsc-u alicam, ayrica gene zaten cd romdada sorun vardi onada bi 100 lira bayilcaktim, vesile oldu bu ban bana :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...