progamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Spidee said: Bu sinemada oynayan Clone Wars, bildiğimiz animasyon Clone Wars'un 3D Anim haline getirilmişi değil mi? Bu onun devamı. Filmi salı günü ön gösteriminde izledim. Sinema'da oynamayı haketmeyen bir yapım. Direk dvd de veya tv de oynamaıs yeterliydi. Ayrıca bu film aslında sonbaharda yayınlanmaya başlayacak yeni clone wars'ın ilk bölümü. 100 bölüm olarak tasarlanmış aynı şekilde animasyon olacak bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Benim bu olaydan haberim yoktu, sinemaya cikacagindan yani. Gecen gun sinemada hafiften SW muzigi girdi bole los ortam, koltuktan zipladim lan diye kalp atislari 2 kati hizina cikti, sonra animasyon kalitesizligini gorunce uzuldum vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ahaha aynen öyle olmuştum. O değil de ne iğrençliktir ya Jabba the Hutt'ın gay amcası Ziro. Peeeh, bu günleri de mi görecektik ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 progamer said: Spidee said: Bu sinemada oynayan Clone Wars, bildiğimiz animasyon Clone Wars'un 3D Anim haline getirilmişi değil mi? Bu onun devamı. Filmi salı günü ön gösteriminde izledim. Sinema'da oynamayı haketmeyen bir yapım. Direk dvd de veya tv de oynamaıs yeterliydi. Ayrıca bu film aslında sonbaharda yayınlanmaya başlayacak yeni clone wars'ın ilk bölümü. 100 bölüm olarak tasarlanmış aynı şekilde animasyon olacak bir dizi. ben desalı izledim. hayranlar zorladı diye sinemada çıakrdılar abi zaten yoksa çıkarmıcaklardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ha bi de saçma diyaloglar hakkında: İki general konuşuyor. Anakin ve Obi-Wan. Destek gemisi gelmiş. Laflar şöyle: -Aman tanrım destek gemimiz geldi bu daha fazla asker demek -Daha fazla asker ve daha fazla malzeme ile rahatlarız hadi yaa :D ulan iki general böyle konuşur mu, tabi kaybedersiniz savaşı :D Tabi diyalogları direk geçiremedim ama bu kadar saçmaydı aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 iyiydi ya ben beğendim..saçma bi beklentiyle gidilirse beğenilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 starwars izliycem diye gitmemek lazım, tırt starwars themalı cizgi film izliycem diye gitmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 eet aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bence film daha çok düşük yaşdaki çocuklar için hazırlanmış gibi ne senaryaosu çok kötü bir kere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 izledim ben ve beğendim. cok mantıklı bişi yapmışlar zaten, kimse böle bi produksyondan star wars evrenını derinleştiricek bişi beklemesin zaten, ve sanmıyorumki kimse daha fazla starwars aksiyonuna hayır diyebilsin. karakterler acısından oldukca tutarlı geldi bana film olaylar acısındanda öle sevdim yanı genel olarak. animasyon kalitesi iyi değildi, ama stilizasyon modeller texturelar ışıkladırmalar cooooook guzeldi, demek istediğim hareketler yeterınce vurucu değildi ama statik goruntu olarak cok başarılıydı, özellikle tiplerin tam kıvamında karikatirüze edildiğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar