limbik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Var da son 1-2 dakikasında yine hafif bi kayma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 world tourdaki overkill şarkısının guitar herodaki versiyonunun mp3 ü olan varsa beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mirage said: yaladığını yutmamak ne demek bu arada nası yazmışım :D super gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 world tour a bi sekilde yeni sarkı indirebilcegimiz bi yer yontem war mı baydım lan aynı sarkılardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 abi world tour pc'ye çıkmış hiç sölemiyosunuz. ben ps3 almak üzereydim burda gh oyniim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 beatles rock band in yanında guitar hero gitari verdiler ps3 için. Bu world tour PC de çalışıyor ama 3 pc de çalışıyor mu bilmiyorum. Deneyen var mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 çalışıo sanırım rock band gitarı guitar hero da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 wireless ve usb bi dongle ı var umarım çalışıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 guitar hero gitarlarıda aynı dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Kaç kuruş bunun gitarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 100 liraya wless olan bi gitar gördüm gittigidiyorda pc için. ama emin de değilim, pcde çalışan gitar yok falan denmiş burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 abi oyunun orjinali pc için varken pc için niye çalışmasın :) bende world tour ile gelen gitardan var. bi arkadaşım xbox 360 gitarı almış dönüştürücüyle pc'de kullanıyor. hatta bende kendi gitarımı götürüp karşılıklı oynadık falan. gayet pc'de çalışıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi sıf deneyim göreyim modunda gh.wt indirdim. kurdum herşey iyi de, sesler ilk başlarda normal gelmesine ramen şarkı ilerledikçe senkron kayıyo. calibrate midr nedir öyle bi ekrandan ayar falan yaptım yine bişey değişmedi. bi de sesler kaydığı anda esc yapıp tekrar devam edersem normale dönüyo. başına gelen, çözüm sunabilecek olan insan plx. halp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 xp de ne güzel çalışıyordu, 7 yükleyince aynı problem bende de oluştu. çalamıyorum resmen adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gittigidiyorda falan cin mali acayip cakma gitarlari acayip pahali fiyatlara satiyolar, dikkat ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ankara'da pcye uyumlu gitar satan bildiğiniz bi yer var mı? bide fiyatlar ne durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 gidin mediamarktlardan 140 liraya beatles oyunu + bayağa kaliteli ghero gibson gitarı var. Onu alıp beatles i satın birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 3. ve 4. oyun 64 bit windows 7 de bayağa lag li ve calibrate felan fayda etmiyor. Düzeltebilen var mı patchle vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 şimdi gh3 pc yi mesela gh4 ps3 gitarıyla çalabiliyormuyuz third party driver falan yükleyip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 evet joytokey ile oynuyorum ben 3 ü de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ps3 gitarını bilmiyorum ama ben PC için World Tour (4. oyun) aldım, gitarımda world tour gitarı, GH 3'ün 1.3 patch'ini kurunca gh 3'te de çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 tamamdır saolun yükliyim bu akşam. gh4 ten gına geldi, gh5 ile metallicada kardeşimin dönmesini bekliyor amerikanyadanç gh3 playlist herhalde gelmiş geçmiş en iyi ryhtm game playlistine sahip bide yanılmıyorsam gh3 hacklenmişti dışardan istediğin şarkıyı falan ekliyebiliyordun. allleeaaah diyorum bi necrophantasia patlatırım hatta buldum bile alleeaahh http://www.youtube.com/watch?v=JI7X4agJ3ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 downloadable official şarkıları arıyorum ama 4 pc ve 3 pc de yok sanırım. Ancak homemadeler felan var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 abow scarlet devil bilem varmış http://www.youtube.com/watch?v=YSLynYIVu_c&feature=related acilen gh3 dvd mi bulmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben taa gh3 zamani master of puppets custom songunu cekmistim.. gh metallicadakinden daha iyi yapmisti herif ehue.. yalniz iste direkt mp3u kullandiklari icin sen hata yapsan bile sarki kesilmiyor.. o rahatsiz edici (ozellikle gh3te).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar