Vandyke Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Arkadaşlar your freedom denen yazılımı birçok kişi kullanıyor fakat ben kullanamıyorum cunku vista denen lanet yuklu laptopumda.Workstation oldugu ıcın vista kullanmak zorundayım, your freedom denen yazılımı vistada kullanmak mumkun degilmidir? Mumkun ise kullanmaya becerebilen arkadaslar ne yapmam gerektıgını soylerse cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Gayet mumkun, ben Vista x64'te bile kullaniyorum yani, niye lanet manet diye daldin ki :) Java kurup YF'yi kur iste, ozel biseyi yok. Sockscap calismaz esas, benzer isi yapan programlar var ama, Freecap kullaniyorum ben. Google'da aratirsan cikiyor ilk sirada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bu program ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 http tunneling olsa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 dns değiştiriyo mahkemece yasaklanan sitelere girebiliyon mehmetçiğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 isim vermesek ? thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 nick e tiklayinca cikiyo ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 DNS degistirmiyo, bilgisayarini proxy server haline getiriyo, hem web hem socks proxy. Proxy kullanmak istedigin programlara "localhost" yazdiginda o program uzerinden ve adamlarin serveri uzerinden gerceklesiyor hersey, tunneling adinin olayi da bu. Sockscap, Freecap vs. programlar da normalde proxy ayari olmayan programlari proxy uzerinden internete cikarabilmeye yariyor, mesela browser proxy'sini ayarliyorsaniz YF yeterli, ama bir oyunu YF ile kullanmak istiyosaniz Freecap vs. kullanmaniz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Pasha said: nick e tiklayinca cikiyo ama :) wtf!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hmm wallaha freecaple calıstı cok saol tesekkur ederim, bende yeni kurdum arkadaşlar tunelling yapıyormuş, yasaklanmış sitelere falan giriliyor ama benim amacım cs source u düşük pingle oynamaktı, gayet de güzel 40 pingle oynuyorum maximum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Freecap ı nasıl kullanıcaz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Settings'den proxy adresine "localhost" yaz, new app diye proxyden calistiricaginiz programi ekle, cift tikla sonra Freecap icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar