Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bush'u Sevmeyenler Bunu Mutlaka İzlemeli

bonuss

Öne çıkan mesajlar

dory said:
şoyle diyim aslinda
o savasin sorumlulugunu gozden cikarmis adam 3-5 lirikle sikinti yaşamaz
müzisyen şarkısını yazsın, ressam resmini yapsın, herkes kendince karşı çıksın. Adam tınmasa bile ben bu işin bir parçası olmak istemiyorum, ben onun gibi değilim diyebilmek te önemli. Pink salak birisi değil bu şarkıyı dinleyen Bush'un hümanist olacağını beklemiyordur herhalde, ama karşı seslerinde olduğunu bütün amerikanların vampir olmadığını göstermek istemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bu tarz tepkiler, muhattapına doğrudan derdini anlatmak için yapılmaz. zira bush yaptığı şeyin bilincinde bir insan zaten. önemli olan şarkının büyük kitlelere yayılması, onlar için anlamlı olması. çünkü kitleler böyle böyle etkilenir, bilinçlenir.

bugün bu şarkıyı dinlersin, "bak bush da böyle böyle..." diye düşünürsün, sonra ırak'taki katliamın fotoğrafını görürsün, yine düşünürsün. düşünür de düşünürsün. ve sonra o düşüncelerine göre (bir ihtimal) davranırsın.

şarkıyla ilgili fikrime gelince. amerika'da bush muhallefeti var ve amerikan hükümetine karşı en büyük gücün de amerikan halkı olabileceğini düşünüyorum.. ama hala dünya halklarından bağımsız bir hareket sanki bu. yani kalkıp "ne yapıyor bizim hükümetimiz eski kıtada?" diyen bir zihniyet değil. daha bencilce, bilinçsizce.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...