venom Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ne olduysa başıma sinirden geliyor. Az önce oblivion oynuyorum,mouse takılınca bir efekt ile "baaam",masaya vurdum mouse u.Baktım tuşları dışarı çıktı..Açtım içini,tuş olayını yaptım.Bu sefer de vidası kayboldu..Aynı marka olan eski klavyem aklıma geldi."Bakalım" dedim.Getirdim eski klavyeyi..Çıkardım vidasını,taktım mouse a.Eskisi kadar iyi,hatta daha iyi şu an.İçindeki tozu vs temizledim.Geleceğin bilgisayar mühendisi mi geliyor yoksa?... Dip not: Ben adam olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yanılıyosun dostum.. dedem bile kendi mausunu tamir edebilir.. sen oyun oynamaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 benim dedem edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 benim dedem teknopath bakışlarıyla oyun yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Yoo, yok öyle bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Benim dedem mouse u buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 mousedan kalem yaptık biz sen ne diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 eisenheim said: yanılıyosun dostum.. dedem bile kendi mausunu tamir edebilir.. sen oyun oynamaya devam etbenim dedem maus deil de mouse tamir edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ne var bende yatmadan önce pijamalarımı giyebiliyorum alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar