Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Megadeth bu sene içinde 2005 arjantin konserinin dvdsini release etti, ben yeni izleme firsati buldum ve begendim baya.Kayıt baya iyi, çekimler de güzel.Dinleyici kitlesi garipti biraz, mustaine de introduction kisminda "Very rarely do you play a concert where the fans will sing the guitar parts to you. That, to me, is stunning." diyor zaten.Setlist mükemmel ama gönül isterdi ki bi captive honour da dinleyebilseydik.neyse uzatmadan setlist ve linkleri vereyim.. Introhttp://www.youtube.com/watch?v=IazXIcSU_so Setlist: 1) Blackmail the universe 2) Set the world afire 3) wake up dead 4) In my darkest hour 5) She wolf 6) Reckoning day 7) A tout le monde 8) Hangar 18 & Return to hangar 9) I'll be there 10) Tornado of souls 11) Trust 12) Something that i'm not 13) Kick the chair 14) Coming home 15) Symphony of destruction 16) Peace sells 17) Holy wars PS: Glen Drover'a rockistanbul da ki performansi sebebiyle pek isinamamistim ama bu konserde beğendim baya, aferin lan glen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 torentte vardır işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 marty friedman gibi bi adamdan sonra glen drover gaza getiremiyo pek. seyirci süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 emege saglik + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 baya oluyo bu çıkalı ben izledim de hakkaten glenn çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar