Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 İpod Touch almayı düşünüyorum nerden almamı önerisiniz en hesaplı nerede satılıyor. Birde alet sağlammı değilmi hiç bilmiyorum. Garantilimi Spot'mu önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramakategori=&aramakelime=ipod+Touch&submitit.x=0&submitit.y=0&submitit=ARAMA&search_type=detail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 onumuzdeki hafta sanırım resmi olarak satılmaya baslanıo, bi de deli indirimler fln olcakmıs snrm butn urunlerde. dun istinye parkta apple satan bi yer var onun onunden gecerken okudum umarım yanns okumamısımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 indirim olabilir, sonuçta yeniyıl geliyor. yeniyıl kampanyaları nedeniyle baya indirime girilecek ürünlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 açıkçası ben pek önermiyorum, fiyat/performans vb gibi durumlar için, evet çok karizmatik duruyor ama onun yerine ne bilim psp falan bile alsan çok daha işlevli olur, hafızası da hiç hoşuma gitmiyor, yeni generasyonda 160gb lıklar var hastası oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 iPod touch asrin en gereksiz icadi abi. Cunku iPod'da touch olayinin pek de islevi yok, wheel zaten yeteri kadar imba bi icat, bi mp3 playerda da her isini goruyo. Touch'in kapasite 8 ve 16 gig, saka gibi. Ayni (belki daha ucuz simdi bakamicam) fiyattaki iPod classis e bakiyosun, 160 gig. Onu gectim, yeni nesil nanolar asik olunasi. Touch alicaksan biraz daha paraya kiy iPhone al bence yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yeni nesil nano ftw! edit: iphone ne ya, iphone mu önerdin ipod touch alma diyip :D iphone daha da boktan, çok ciddi diyorum yeni pspler çıktı, psp2000 git bunu al, wireless, oyun, mp3, al herşey var, 300 lira falan civarında. ama bana sorarsan, ipod video ezer geçer, hayatımda daha çok sevgi verip kullandığım bişey olmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bende ilk başta Touch için aynı şeyi düşünüyordum ama araştırdıktan ve aldıktan sonra kararım değişti, şuana kadar aldığım en iyi mp3 player yani. Browser'ı inanılmaz kullanışlı, yurt dışına gideceğim için acaip işime yarayacak, google maps, weather falan kurdum onlarda acaip işe yarıyor. Touch interface'i çok daha iyi tabiki wheel'den. Kısa filmimide attım içine millete izletiyorum. Oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ya bunun yerine iphone alın diyenlere birşey diyiceğim yok ama oda türkiye'de garantili çok pahalı ve kardeşim . psp fln diğer seçenekleri alternatif olarak görmüyorum pek. Lastspell in dediği gibi browser'ını mükemmel yapmışlar. Wifi interneti dokunmatik olarak kullanmak süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bir kere browser'ı şu ana kadar mobil cihazlarda gördüğüm EN İYİ browser. Kullanımı çok kolay ve hızlı. Cihaz zatn gördüğüm en hızlı mobil cihaz. iPhone'da alınabilir ama 8 GB az geldiği için düşünmedim. 16'lığı çıkarsa touch'u satıp alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 5.5th generation ipod al touch alcana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ipod almayin, inanilmaz pahali ve sadece trend oldugu icin boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yada dubai den alın orda daha ucuz oluyor genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Valla trend mrend, adamlar 80'lerde/90'larda Walkman ne ise 2000'lerde de iPod o. Mp3 player'ın ismini iPod yaptı adamlar. Diğer mp3 playler kadar extra özelliklerle donatılmamışlar ama fazlasıyla tatmin ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ipod touch'i hiç sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Şu GBA olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Birde bir haftaya Türkiye'de satışa başlanıcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Birde şu hack/jailbreak olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 eaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 biz 16 lıkları 400$ a alırken burda 900 ytl civarına satılacağını öğrendim bilkom dan. E şimdi hangi akıllı burdan alsın ki neredeyse 2 katı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Oha çüş yuh bürst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bu ülkeden elektronik ürün alınmaaaaz, bu böyle bilineee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ühü yaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar