Rondar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Shimone said: Yeni Honda Civic sedan'da cok hoş, arkadasımın amcası aldı yeni ve cok guzel araba. yani ben olsam fransız arabasından kacarım Honda alırım saglamda guzel yani. Skoda yerinede Honda Civic bence bende yeni civic sedan kullanıyorum çok da memnunum ancak bir aileye tavsiye edeceğim bir araç değil. nedeni ise bagajının küçük olması. 389 litre bagajı hatchback versiyonundan bile daha küçük. jazz ın bagajından ise sadece 20 litre daha büyük. bir aile için seyahatlerde yeterli olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 İşte sana yeni c5: bu da içi: Konsept falan da değil üretim versiyonu bu fotolar. Daha fazla bilgi için de link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Selam, Şık... :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ic resimler biraz genis aci lens ile cekilmis. genisligi kestiremiyoruz tum kokpiti gorebilmek adina. 1:1 cekim fotolara bir bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Selam, Citroen'e söyleyeyim hemen 24 veya 25 lens açısı ile çekip foto yollasınlar :) Umarım malzeme kalitesi söylendiği kadar yükselmiştir. Kapı içleri mevcut modelde pek hoş değildi. Ayrıca neden Fransızlar kumaş olarak hep kadife kullanır?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ya bu yeni C5 epey büyümüş. Eskisinin iç mekan genişliği de yeterliydi, bunun daha da rahat olacağını söyleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Selam, Mevcut model dediğin gibi genişti ama malzeme kalitesi pek hoş değildi. İşçilik kalitesi konusunda ise olaya vakıf olamadım ama forumda yazanlar iyi olmadığı yönündeydi. Yeni C5 ile bu sorunların aşıldığını umut ediyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 1.5 yıl kadar önce arkadaşıma araba bakarken haliyle C4 için Citroen bayisine de uğramıştık ta.. Bir C4'ün kapı açma kolunun yerine tam oturmadığını görmem ve ardından içine binip şöyle bir bakınmam Citroenler'in ne denli kaliteli araçlar olduğunu anlamam için yetmişti :p C5'e de bakmıştım o diğerlerinden daha özenli üretilmiş gibiydi. En azından içi olsun dışı olsun "ben dandiğimmm" diye bağırmıyordu ammaa bilemiyorum :) @para bence Google'a girip, "Citroen C5 kullananlar" yazıp aramalısın (...) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 C4 Sedan çıkmış bu arada. Kaynak: Tabiki Otokritik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar